YALANDAN DARBE ! (13 Kişi İçeride)

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet doğru mesela ben E Y U P sınırsız bana yedim ne yapim sesiz mi kalim bu günlerdr
Ayrıca bu hesabında etik değil, forum hesabı açmak için oyun hesabı olması gerekir. Burdan anlaşılıyorki sende multi hesap var. Demekki sen multi hesaplarla oynuyor ve adil davranış içinde bulunmuyorsun.

@BaşkanOnline bu forum hesabının ve bağlı olduğu oyun hesabının incelenmesini talep ediyorum. Kullanıcı kendisinin Türk budun psrti sekreteri E Y Ü P oldugunu beyan etmiştir.

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Ayrıca bu hesabında etik değil, forum hesabı açmak için oyun hesabı olması gerekir. Burdan anlaşılıyorki sende multi hesap var. Demekki sen multi hesaplarla oynuyor ve adil davranış içinde bulunmuyorsun.

@BaşkanOnline bu forum hesabının ve bağlı olduğu oyun hesabının incelenmesini talep ediyorum. Kullanıcı kendisinin Türk budun psrti sekreteri E Y Ü P oldugunu beyan etmiştir.
Bende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yok

Kadir dağdeviren

Üye
Vatandaş

Sınırsız bana yemeseydim tek form hesabı ile devam ederdim ama sende düşünce yok

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Bende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yok
Ben açıklayayım. Arkadaş yeni kayıtlı hiç bir partiye üye değil ve dolayısıyla da parti üyelerini tanıyamaz. Demin Kadir nerede diye sordun onun banlı olduğunu söyledi. Partisi yok ama Altın Ok partisini savunuyor dolayısıyla darbeyi ve herkesi tanıyor önemli konularda önemli yorumlar yazıyor. Bir dakika yoksa bu üye Kadir Aydın mı ?) Aaa başkanım ben sizi kurallara daha saygılı bilirdim )))