E
Emirhan'
Ziyaretçi
Mesela ben sana sunucuda kufur etmistim alinmadinmiBaşka birini etiketle, belki busra yazar. Ters orantı ile çalısıyor olabılırler. Kripto merkezi hesabı
Mesela ben sana sunucuda kufur etmistim alinmadinmiBaşka birini etiketle, belki busra yazar. Ters orantı ile çalısıyor olabılırler. Kripto merkezi hesabı
Sen mi ettin.Mesela ben sana sunucuda kufur etmistim alinmadinmi
Demokrasinin ve hukukun olduğu yerde askerin Ordunun işi olmaz meclis gerekeni yaptı şimdi sıra aziz milletteSizin demokrasi ve hukuk teraziniz şaştıysa ordunun bunu düzeltme yetkisi vardır efendi
Demekki yokmuş ki Ordu devreye girdiDemokrasinin ve hukukun olduğu yerde askerin Ordunun işi olmaz meclis gerekeni yaptı şimdi sıra aziz millette
Bende burdayımEtiketlediğim kişi hariç herkes geldi vay arkadaş
Neye göre yok sana goremi yada sizden kaç tane varsa size goremi bir avus insan kendiniz8 yüce milletin iradesinden ustunmu görüyorsunuz hadi oradan hadi oradanDemekki yokmuş ki Ordu devreye girdi
Yüce ordumuza göre yokmuş demekki makamının elinden alınmasından bu kadar mı korkuyorsunNeye göre yok sana goremi yada sizden kaç tane varsa size goremi bir avus insan kendiniz8 yüce milletin iradesinden ustunmu görüyorsunuz hadi oradan hadi oradan
Yüce ordumuz kendi insanına silah sıkıyor tanklarla kafa tutuyor b mudur yücelik?Yüce ordumuza göre yokmuş demekki makamının elinden alınmasından bu kadar mı korkuyorsun
Konuşma tarafsız ol adil ol. Sukunetli olYüce ordumuz kendi insanına silah sıkıyor tanklarla kafa tutuyor b mudur yücelik?
Halktanım, Halktan tarafım çok konuşmaya gerek yokKonuşma tarafsız ol adil ol. Sukunetli ol
Kanka bu kadar da gereksiz ve abartı rp yapmasakmıinsanına silah sıkıyor
Darbe dediğin halka karşı olur halk sokağa çıkar hem sizden biri yakaladığınız bazı parti üyelerini tutuklayın demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?Kanka bu kadar da gereksiz ve abartı rp yapmasakmı
Kanka burası oyun ve hepimiz rp yapıyoruz, gidip insana silahla ateş edecek kadar da rp yapılmaz sınırını bilipte düşünüpte rp yapalım.Darbe dediğin halka karşı olur halk sokağa çıkar hem sizden biri yakaladığınız bazı parti üyelerini tutuklayın demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Nerde realist oyun tarzı? sjsjsKanka burası oyun ve hepimiz rp yapıyoruz, gidip insana silahla ateş edecek kadar da rp yapılmaz sınırını bilipte düşünüpte rp yapalım.
Kanka benim anlatmak istediğim yani çok dediğimiz olaylara girmeden rp yapalım, yine realist oyun tarzını yaşatalım fakat bu kadar da olmasın ya. Neyse hocam rp ye tam gaz devamkeNerde realist oyun tarzı? sjsjs
OKKanka benim anlatmak istediğim yani çok dediğimiz olaylara girmeden rp yapalım, yine realist oyun tarzını yaşatalım fakat bu kadar da olmasın ya. Neyse hocam rp ye tam gaz devamke
Teröristte oldukYüce ordumuz kendi insanına silah sıkıyor tanklarla kafa tutuyor b mudur yücelik?