Sevmem, yine sınıfta kaldınızSiz baş konuksunuz. Sizin için ice latte hazırlattık. Umarım sizi mutlu edebiliriz
Sevmem, yine sınıfta kaldınızSiz baş konuksunuz. Sizin için ice latte hazırlattık. Umarım sizi mutlu edebiliriz
Aaa lütfen ama derhal kulis rider'ınızı bekliyoruzSevmem, yine sınıfta kaldınız
Ayarlarız bisiler ayıp edinİlk yaz ama yoksa yazma
Kimseye yaranma derdin yoksa zaten kimsenin seni onaylamasına da ihtiyacın yok demektir. Ama cesaret konusuna gelince, sadece gerçeklerle konuşurum, aslan gibi olmanın bedeli de bu olsa gerek. Cesaret ise sadece doğruları söylemekten geliyorBen kimseye yaranmadığım için sen şuan benimle böyle konuşma cesareti bulabiliyorsun aslan
Kazanırsak verebilecek cevapin varmıYok yok kazanalım inşallah hepsine soracak olduğum soru var bakalım cevaplsri ne olcak
Öyle cevap vermemezlik yok ama herkes veecek cevap veririm diyen eklettirsin
Tamam en yıldızlı OK sana
Valla aslan kardeş kimseye yaranmaya çalışmadığım gibi kimseden onayda beklemedim çok şükür. Ama sana bir tüyo vereyim! Bu oyun da doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar, tıpkı bana yaptıkları gibi. Sen hala buralardaysan çokta doğru sözlü değilsindir beKimseye yaranma derdin yoksa zaten kimsenin seni onaylamasına da ihtiyacın yok demektir. Ama cesaret konusuna gelince, sadece gerçeklerle konuşurum, aslan gibi olmanın bedeli de bu olsa gerek. Cesaret ise sadece doğruları söylemekten geliyor
ve seninle böyle konuşmak tam da bu yüzden kolay.
Kazanırsak verebilecek cevapin varmı
Ayarlamazsan ayıp edersinAyarlarız bisiler ayıp edin
Bu ışıltılı hayatı sen seç ben verirsem üzülürsünYıldızlı OK’unuz için yine teşekkürler ama bu kadar parıltı size yeter mi bilmem. Benim için bu sadece biraz fazla ışıltı olur gerisini de sen anla anlayabilirsen
Demokrasi bunların neyine de işte neyseCevabım basit;
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdik. Bu bizim duruşumuz, bu bizim cevabımız!
Görünüşe göre, doğruyu söylemek cesaret işiyse ben burada kalmaya devam ettiğime göre biraz cesur olabilirim. Senin gibi, “doğruyu” söyleyenlerin çoğu köyden kovulmuşsa belki de köyde kalmak da bazı şeylerin göstergesi olabilir.Valla aslan kardeş kimseye yaranmaya çalışmadığım gibi kimseden onayda beklemedim çok şükür. Ama sana bir tüyo vereyim! Bu oyun da doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar, tıpkı bana yaptıkları gibi. Sen hala buralardaysan çokta doğru sözlü değilsindir be
Yok senin cesaret dediğin şey o "YARANMAK" işte. Ha iyi yaranıyorsan seni en cesaretli ilan ederiz raad olGörünüşe göre, doğruyu söylemek cesaret işiyse ben burada kalmaya devam ettiğime göre biraz cesur olabilirim. Senin gibi, “doğruyu” söyleyenlerin çoğu köyden kovulmuşsa belki de köyde kalmak da bazı şeylerin göstergesi olabilir.
Işıltılı hayatı sen seçtin diyelim ama gözlerini açıp bakmakta fayda var. Verdiğim ışıltı ise, yansıyan gerçeklerden daha az parlıyor olabilir. Üzülme, belki de bu parlaklık senin için fazla bile olabilirBu ışıltılı hayatı sen seç ben verirsem üzülürsün
Ben çok ışık sevmiyorum zaten gözlerimi alıyorIşıltılı hayatı sen seçtin diyelim ama gözlerini açıp bakmakta fayda var. Verdiğim ışıltı ise, yansıyan gerçeklerden daha az parlıyor olabilir. Üzülme, belki de bu parlaklık senin için fazla bile olabilir
Cesaret dediğin şey “yaranmaksa",o zaman ben cesaretimi başkalarına yaranmak yerine doğruları söylemekte bulurum. Yaranmak için kendini yıpratmaya gerek yok zaten gerçeği söylemek her zaman en cesur davranışYok senin cesaret dediğin şey o "YARANMAK" işte. Ha iyi yaranıyorsan seni en cesaretli ilan ederiz raad ol
O zaman fazla ışıltı sana göre değil belki de bu yüzden gerçekler seni rahatsız ediyor. Gözlerin alıyorsa belki de gerçekler senin için fazla parlak.Ben çok ışık sevmiyorum zaten gözlerimi alıyor
Yav tamam be kardeşim al sana gidin ötede parlayınCesaret dediğin şey “yaranmaksa",o zaman ben cesaretimi başkalarına yaranmak yerine doğruları söylemekte bulurum. Yaranmak için kendini yıpratmaya gerek yok zaten gerçeği söylemek her zaman en cesur davranış
Kimlerle demokratik değerlere sahip çıktın guapoyla mı hahahahahahhaCevabım basit;
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdik. Bu bizim duruşumuz, bu bizim cevabımız!