Terörist Olduk 🤣🤣 (11 Kişi İçeride)

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Ben kimseye yaranmadığım için sen şuan benimle böyle konuşma cesareti bulabiliyorsun aslan
Kimseye yaranma derdin yoksa zaten kimsenin seni onaylamasına da ihtiyacın yok demektir. Ama cesaret konusuna gelince, sadece gerçeklerle konuşurum, aslan gibi olmanın bedeli de bu olsa gerek. 😉 Cesaret ise sadece doğruları söylemekten geliyor
ve seninle böyle konuşmak tam da bu yüzden kolay. 😉

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Kimseye yaranma derdin yoksa zaten kimsenin seni onaylamasına da ihtiyacın yok demektir. Ama cesaret konusuna gelince, sadece gerçeklerle konuşurum, aslan gibi olmanın bedeli de bu olsa gerek. 😉 Cesaret ise sadece doğruları söylemekten geliyor
ve seninle böyle konuşmak tam da bu yüzden kolay. 😉
Valla aslan kardeş kimseye yaranmaya çalışmadığım gibi kimseden onayda beklemedim çok şükür. Ama sana bir tüyo vereyim! Bu oyun da doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar, tıpkı bana yaptıkları gibi. Sen hala buralardaysan çokta doğru sözlü değilsindir be

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Valla aslan kardeş kimseye yaranmaya çalışmadığım gibi kimseden onayda beklemedim çok şükür. Ama sana bir tüyo vereyim! Bu oyun da doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar, tıpkı bana yaptıkları gibi. Sen hala buralardaysan çokta doğru sözlü değilsindir be
Görünüşe göre, doğruyu söylemek cesaret işiyse ben burada kalmaya devam ettiğime göre biraz cesur olabilirim. Senin gibi, “doğruyu” söyleyenlerin çoğu köyden kovulmuşsa belki de köyde kalmak da bazı şeylerin göstergesi olabilir.

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Görünüşe göre, doğruyu söylemek cesaret işiyse ben burada kalmaya devam ettiğime göre biraz cesur olabilirim. Senin gibi, “doğruyu” söyleyenlerin çoğu köyden kovulmuşsa belki de köyde kalmak da bazı şeylerin göstergesi olabilir.
Yok senin cesaret dediğin şey o "YARANMAK" işte. Ha iyi yaranıyorsan seni en cesaretli ilan ederiz raad ol

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Bu ışıltılı hayatı sen seç ben verirsem üzülürsün 🤣
Işıltılı hayatı sen seçtin diyelim ama gözlerini açıp bakmakta fayda var. Verdiğim ışıltı ise, yansıyan gerçeklerden daha az parlıyor olabilir. Üzülme, belki de bu parlaklık senin için fazla bile olabilir

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Yok senin cesaret dediğin şey o "YARANMAK" işte. Ha iyi yaranıyorsan seni en cesaretli ilan ederiz raad ol
Cesaret dediğin şey “yaranmaksa",o zaman ben cesaretimi başkalarına yaranmak yerine doğruları söylemekte bulurum. Yaranmak için kendini yıpratmaya gerek yok zaten gerçeği söylemek her zaman en cesur davranış

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Cevabım basit;
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdik. Bu bizim duruşumuz, bu bizim cevabımız!😉
Kimlerle demokratik değerlere sahip çıktın guapoyla mı hahahahahahha