Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (8 Kişi İçeride)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
neyse oyunu fazla oynamayan zaten oynamayı bile bilmeyen birisine fazla dil dökmeye gerek yok kendi kendine çıldırmaya izlemeye devam edebilir ;)
Ahahaha kaç kaç. Sen kimsin ki bana laf söylüyorsun zaten? Senin çapın ne? Ona buna yalakalanıp makam almaktan başka vasfın ne? Ağzına bi takmışsın caillo pepe bilmem ne. Bide yardımcın-yamağın vardı senin, onlada çıkar çatışması yaşamışsın zaten. Hade get biraz yalakalan fatiklere bu ayda vekil mekil ol sonra profiline soran olursa MAGARSUZ yalakalandı dersiniz yaz

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Ben kimseyi kimseyle ötekileştirip birbirine düşürmek için çalışmam kiminle olursa olsun Doğru konuşmalısın bu 1 ikincisi üslubuna dikkat ediyorum hep geçmişe bağlısın .. Neden geleceğe yön verip farklı şekilde insanlarla iletişim kurmuyorsun? 3 ncusu geleceğe bakıp geçmişe bir çizgi çekip neden önünde yeni bir sayfa açmak için uğraşmıyorsun bak bana sadece şunu söyleyeyim Yükselen Gençlik Partisi benim için bir başka özel neden biliyor musun Oğuzhan ve Ecem başkan yanında ki o zaman ki yönetim bana bir şeyler öğrettiler farklı bir alan kazanmıştım egom yoktu ama sadece görev yapmayı benimsemiş hatta fazlasıyla benimsemiştim ki kavga da ettik bir şeyler yaşandı ama ben ne yapıyorum geçmişe çizgi çekip yeni bir yol haritası çizme derdindeyim ama kendileriyle ama partisiz ben YGP ye gönülden bağlıyım içinde kim genel başkan yardımcısı kim yönetici demeden çünkü biliyorum ki iyi bir yönetim iyi bir yönetişim anlayışı gelişecek onu biliyorum geçmişten konuşsak bir sürü olumsuz durum var ama geleceğe yön vermek insanlara şans tanımak konuşmasına fırsat vermek bile insanı bir yanaşmadır. İyi niyetli konuştuğumu düşünüyorum. Oyun Yönetimi değişir bugün partilerde de değişir baki olan burada selam merhabamizın bile birbirimizin yüzüne bakarak olmalı hepimiz bir şeyler yaşıyor ve yaşatıyoruz ama geçmişle değil gelecekle yaşamalıyız
Yav kardeş haydi bi git işine yav. Tamamen doğru sensin en güzel üslup sende hadi kurban olduğum git makam falan ara sen kendine. Gerçi bana sataşınca makam verirler sana, izin verdim hadi primlen üzerimden kıyağım olsun

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Makam mevkii için konuşmam ben bunu hala öğrenemedin ama şunu iyi bil, üslubunu doğru kullanmadan, geçmişleri açarak konuşman zaten seni çok geriye götürür bu reel hayatında da oyunda ki duruşunda da geriye götürecektir hiç ileriye bakamıyorsun.. ortak akıl nedir insanlarla iletişim nedir bilmiyorsun..Senin anlayacağın tek Cümle; Yazık!

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Makam mevkii için konuşmam ben bunu hala öğrenemedin ama şunu iyi bil, üslubunu doğru kullanmadan, geçmişleri açarak konuşman zaten seni çok geriye götürür bu reel hayatında da oyunda ki duruşunda da geriye götürecektir hiç ileriye bakamıyorsun.. ortak akıl nedir insanlarla iletişim nedir bilmiyorsun..Senin anlayacağın tek Cümle; Yazık!
Ahahahaha valla Emrecim bu oyunda bir güruh var gelip gelip bana hep eskiyi açıyorlar hemde iftira atarak. Şimdi hal böyleyken bunlarla mı ileriye dönük konuşayım? Ben zaten ileriye dönük konuşuyorum merak etme sen. Ama ileriye dönük konuşacağım kişiler siz değilsiniz

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bir kere şurada Anlaşalım Mesut bey kardeş. ( Emrecim) Gibi cumleler benimle Samimi olan, yanımda olan kisiler için serbest karşımda benimle ilgili üslubu bozuk şekilde konuşanlar için "Canım cicim" gibi Terimlere açık olan bir insan değilim. Esnek bir insan değilim. Tavrım ciddiyet, Yönüm oyuna hizmet etmektir. Anlayışım budur üslup derken bunlarda dahil yani Beyefendi kisiliginize sığınıyorum bak bu da size göre alt bir tabir gelebilir ama geldiğimiz yer de gideceğimiz yolda bu oyunda başkan online ye hizmettir

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Bir kere şurada Anlaşalım Mesut bey kardeş. ( Emrecim) Gibi cumleler benimle Samimi olan, yanımda olan kisiler için serbest karşımda benimle ilgili üslubu bozuk şekilde konuşanlar için "Canım cicim" gibi Terimlere açık olan bir insan değilim. Esnek bir insan değilim. Tavrım ciddiyet, Yönüm oyuna hizmet etmektir. Anlayışım budur üslup derken bunlarda dahil yani Beyefendi kisiliginize sığınıyorum bak bu da size göre alt bir tabir gelebilir ama geldiğimiz yer de gideceğimiz yolda bu oyunda başkan online ye hizmettir
Tamam Emre bey kardeşim sensin haydi hizmet yolun mübarek olsun

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
adam hesabı sildiğimi sandı ilk ve tek hesabım herkesi kendi gibi sanıyor aksklfsdgklşsdlşgksdgsdgdfhdfh