Botçu mu ahmet komiksin yaCevabın yokmu botcu
Botçu mu ahmet komiksin yaCevabın yokmu botcu
Emir verdi alışkın kurt emir almaya
Bu kadar alçaldın yani. Bu kadar düştün heSende cok şey kalmış yapıp yapıp özür diliyosun bide kadınlara yapıp özür diliyosun bin betersin dön aynaya bak
Yalan söylüyorsun anneye küfür etmenin savunması olmaz halen utanmadan anneye küfüru savunuyorsunBurak duman ilk benim ailevi değerlerime sövdüğü zaman seste herkes gülüyordu , sizin küçük kafanız nasıl biliyor musun biz yaparız normal o yapar ortalığı 56 ya verirsiniz özelden oyun yönetimine yalvarırsınız bize küfür etti diye , kimin ne bok olduğunu onlarda biliyor merak etme
Mesut boşsun ve boş kalmaya devam edeceksin. Bulundugun yerden ne zaman kavga cıkarıp ayrılırsın ona bak senBu kadar alçaldın yani. Bu kadar düştün he
Bir oy için neler neler yaptınız utanmadan konuşuyorsun tiyatrocu EcemMesut boşsun ve boş kalmaya devam edeceksin. Bulundugun yerden ne zaman kavga cıkarıp ayrılırsın ona bak sen
İsmin Fake olsada sondaki reisi sil yakışmıyor sana pofudukEmir verdi alışkın kurt emir almaya
Bir oy için ve tiyatrocu hımmm hayal dünyana sağlık ahmet anlıyorum seniBir oy için neler neler yaptınız utanmadan konuşuyorsun tiyatrocu Ecem
Küfürbazlarin emir kulu olana yakışır değil miİsmin Fake olsada sondaki reisi sil yakışmıyor sana pofuduk
Suç sende değil bende gerçekten tiyatro yapmışsın. Senin arkandan güldüklerin de yine senin ardında ben durdum ama sen tamamen kolpaymışsın. Daha da diyecek sözüm yokMesut boşsun ve boş kalmaya devam edeceksin. Bulundugun yerden ne zaman kavga cıkarıp ayrılırsın ona bak sen
Göz göre göre yalan konuşmak öyle bir şey yüzsüzluk öyle bir şeyBir oy için ve tiyatrocu hımmm hayal dünyana sağlık ahmet anlıyorum seni
Ahmet şansını zorlama beGöz göre göre yalan konuşmak öyle bir şey yüzsüzluk öyle bir şey
Ne emir veririz ne emir alırız onlar sizin işiniz zora geldi mi hesap kapar başka hesaplarla gelirsiniz çok kişilik iyi değilKüfürbazlarin emir kulu olana yakışır değil mi
Kurt az mı sahte hesaplarla geldinNe emir veririz ne emir alırız onlar sizin işiniz zora geldi mi hesap kapar başka hesaplarla gelirsiniz çok kişilik iyi değil
İşte busunuz yanınızdakileri parayla tuttunuzBir oy’ a ihtiyacı olanlara söyle onu bu adam kim ay alın bunu burdan
Tabi efendimİşte busunuz yanınızdakileri parayla tuttunuz
2 hesap değiştim ikisi de kurt77 bu ikili ile tartışmaya girilmeyecegini anlamış olduk sıkışınca başlar yalanlar yalanlaaaarKurt az mı sahte hesaplarla geldin
Abin nerde abin2 hesap değiştim ikisi de kurt77 bu ikili ile tartışmaya girilmeyecegini anlamış olduk sıkışınca başlar yalanlar yalanlaaaar
Herkese abi diye diye kendin gibi belledin bizi herhalde oguzhan in dediğinden sonra bu hesabi da utan kapa sen dereerkegi fln koy ismini öyle gelAbin nerde abin