Orduya destek olmayanlar hk. (4 Kişi İçeride)

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Milletvekili olarak, darbecilere karşı duruşum nettir. Bu hain girişimi demokrasimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Milletimizin iradesine olan inancım tamdır ve görevimden istifa etmeyeceğim.Şimdi birlik, beraberlik ve demokrasi zamanıdır. Her türlü darbe girişiminin karşısında olacağımı buradan bir kez daha ilan ediyorum. Görevimi sonuna kadar sürdüreceğim ve milletimizin huzuru için çalışmaya devam edeceğim.#darbeyehayır #görevedevam
Göreve devam edip etmeyeceğinize biz karar vericez

Beratkılıç

47.Dönem İstanbul Valisi
Vatandaş
Arkadaşım biz milletin iradesi ile varız göreceksiniz ki, demokrasiye balans ayarını sandıkta çok güzel yapacağız, sincanda tankları yürüterek, halkın iradesine el koyarak darbe yaparak hainlik ederek hiçbir şey yapamazsınız hiçbir şeyiniz yok haddinizi bilin!
DEVLET BÜYÜKTÜR HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ İMRALIDA YER HAZIRLIYORUZ SİZLER İÇİN

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
DEVLET BÜYÜKTÜR HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ İMRALIDA YER HAZIRLIYORUZ SİZLER İÇİN
Postal yalayici arkadaşım devlet büyük falan değildir devleti insanlar kurmuştur, sizin bu kolektif duzenize karşın devleti yerle yeksan bile ederim devletçi değiliz hiç olmadık hicbir gücede tapmadık, bizim vergilerimizi yiyip darbe yapın anca

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Postal yalayici arkadaşım devlet büyük falan değildir devleti insanlar kurmuştur, sizin bu kolektif duzenize karşın devleti yerle yeksan bile ederim devletçi değiliz hiç olmadık hicbir gücede tapmadık, bizim vergilerimizi yiyip darbe yapın anca
Hayır bir de doğru düzgün atama yapsalar neyse 😀 yarısı atanma şartlarını karşılamıyor

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Sadece 1 tane gör diye atıyorum zorlarsan dahada atarım
1000095374.jpg

Zans

Vatandaş
Daha ne atama yapıldığından haberiniz yok birde ahkam kesiyorsunuz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
iyi iyi bol bol göndersinler makamları alınsın lise mezunu yaptırıp öyle atarız aynı isimleri hem daha güzel kasmış olurlar aferin size çalışın bol bol makam bolluğundan herkese verdik sıkıntı yok :D

Zans

Vatandaş
iyi iyi bol bol göndersinler makamları alınsın lise mezunu yaptırıp öyle atarız aynı isimleri hem daha güzel kasmış olurlar aferin size çalışın bol bol makam bolluğundan herkese verdik sıkıntı yok :D
Bknz : Bir işi beceremedik

Beratkılıç

47.Dönem İstanbul Valisi
Vatandaş
Ben mi postal yaladım sen mi sana sorarım arkadaşım partinede sanada bol şans dilerim 1 ay