@Hamza Bilal DİNLENMEZ kanka soruları güzel ayarla ajhdjshdjdh
Gel haftaya şuan ManisaliEmre ile yapacağız@Hamza Bilal DİNLENMEZ roportaj nezaman yapıyoruz
OK@Hamza Bilal DİNLENMEZ kanka soruları güzel ayarla ajhdjshdjdh
Sen kimsin bana emir veriyorsun?Bundan sonra böyle haberler yapıcaksın, tarafsız olacaksın, yandaşlık yapmayacaksın.
Sizi yönetenlerin sadece bir tanesiyim. Ve biz ne dersek onu yapacaksınSen kimsin bana emir veriyorsun?
kabul wmqmwsmGel haftaya şuan ManisaliEmre ile yapacağız
Yooo sen kimsin ? Ben seni tanımıyorumSizi yönetenlerin sadece bir tanesiyim. Ve biz ne dersek onu yapacaksın
Nezarete atarkende herşeyi kabul ettin nasıl oluyor?kabul wmqmwsm
Tanımış oldunYooo sen kimsin ? Ben seni tanımıyorum
Kes halen tanımıyorumTanımış oldun
TanıyacaksınKes halen tanımıyorum
Tanımayacam emir veriyor gibi konuşmayı kes, abilerine özendiğin belli ama onların bile belirli bir seviyesi varTanıyacaksın
Abilerime özeneceğim Tabii mi özeneceğimTanımayacam emir veriyor gibi konuşmayı kes, abilerine özendiğin belli ama onların bile belirli bir seviyesi var
O emir aldığın abilerine söyle seni daha çok eğitsinlerAbilerime özeneceğim Tabii mi özeneceğim
İşine bak hadi git başkalarından emir al gelO emir aldığın abilerine söyle seni daha çok eğitsinler
Ne oldu ben haklı çıkınca bir gerildinİşine bak hadi git başkalarından emir al gel
Sen hiç birzaman haklı değilsinNe oldu ben haklı çıkınca bir gerildin
Aaa ayıp ediyorsun abilerinden emir almıyor musun sen? Hadi git al, bu arada Tankına mukayet ol ezebilirlerSen hiç birzaman haklı değilsin