Darbe Komitesi Hk. (14 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yazım kurallarına ve oyun forum kurallarına dikkat edin kırıcı durumlar yaşanmasın ortak akılla çözebilirsiniz

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sende şuan neler neler hakediyorsun ama açmıyorum ağzımı haddini bil
Açsan ne yazar çakal seni. Seni kaç zamandır takip ediyorum. Milletin arkasından neler konuyor neler planlıyorsun. Bu oyunda sana yer yok. Herkes bilse senin ne olduğunu kimse suratına bakmaz hatta tükürür o yüzüne. Ban yeme pahasına sana ağzıma geleni söyleyeceğim Çünkü sen hak ediyorsun adi herif. Kaypak insan

RAFA BURAK SİLVA

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yazım kurallarına ve oyun forum kurallarına dikkat edin kırıcı durumlar yaşanmasın ortak akılla çözebilirsiniz
Ortada çözülecek birşey yok gecenin köründe saldırgan bir dille tartışma çıkarıyor burada herkes seviyeli tartışmak zorunda yok satılıksın falan filan kim derse cevabını net bir şekilde alır

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Burak seni zerre sevmem ama, söylediklerimi anladıysan problem yok

RAFA BURAK SİLVA

Yasaklı Üye
Vatandaş
Açsan ne yazar çakal seni. Seni kaç zamandır takip ediyorum. Milletin arkasından neler konuyor neler planlıyorsun. Bu oyunda sana yer yok. Herkes bilse senin ne olduğunu kimse suratına bakmaz hatta tükürür o yüzüne. Ban yeme pahasına sana ağzıma geleni söyleyeceğim Çünkü sen hak ediyorsun adi herif. Kaypak insan
Oyundaki son gecen kardeşim hayırlı olsun

RAFA BURAK SİLVA

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimin arkasındanda ne dedim bu seni hiç ilgilendirmez