Sen bunu hakediyorsun çünküNasıl bir konuşma tarzı bu kardeşim hayırdır
Sen bunu hakediyorsun çünküNasıl bir konuşma tarzı bu kardeşim hayırdır
Sende şuan neler neler hakediyorsun ama açmıyorum ağzımı haddini bilSen bunu hakediyorsun çünkü
Açsan ne yazar çakal seni. Seni kaç zamandır takip ediyorum. Milletin arkasından neler konuyor neler planlıyorsun. Bu oyunda sana yer yok. Herkes bilse senin ne olduğunu kimse suratına bakmaz hatta tükürür o yüzüne. Ban yeme pahasına sana ağzıma geleni söyleyeceğim Çünkü sen hak ediyorsun adi herif. Kaypak insanSende şuan neler neler hakediyorsun ama açmıyorum ağzımı haddini bil
Ortada çözülecek birşey yok gecenin köründe saldırgan bir dille tartışma çıkarıyor burada herkes seviyeli tartışmak zorunda yok satılıksın falan filan kim derse cevabını net bir şekilde alırYazım kurallarına ve oyun forum kurallarına dikkat edin kırıcı durumlar yaşanmasın ortak akılla çözebilirsiniz
Oyundaki son gecen kardeşim hayırlı olsunAçsan ne yazar çakal seni. Seni kaç zamandır takip ediyorum. Milletin arkasından neler konuyor neler planlıyorsun. Bu oyunda sana yer yok. Herkes bilse senin ne olduğunu kimse suratına bakmaz hatta tükürür o yüzüne. Ban yeme pahasına sana ağzıma geleni söyleyeceğim Çünkü sen hak ediyorsun adi herif. Kaypak insan
Kimin arkasındanda ne dedim bu seni hiç ilgilendirmezAçsan ne yazar çakal seni. Seni kaç zamandır takip ediyorum. Milletin arkasından neler konuyor neler planlıyorsun. Bu oyunda sana yer yok. Herkes bilse senin ne olduğunu kimse suratına bakmaz hatta tükürür o yüzüne. Ban yeme pahasına sana ağzıma geleni söyleyeceğim Çünkü sen hak ediyorsun adi herif. Kaypak insan
O Göktürk partisini sevmem ama inşallah seni ordan uzaklaştırırlar Kim bilir kimlerin kuyusunu kazmaya gittinOyundaki son gecen kardeşim hayırlı olsun
O kadarsın sen işte. Bu oyunda sadece amacın arkadan iş cevirmeye, hain planlar hazırlamak. Millete sövüp yüzüne gülmekKimin arkasındanda ne dedim bu seni hiç ilgilendirmez
Beni tanıyan gayette tanıyor şimdi oturup ağlayabilirsinO Göktürk partisini sevmem ama inşallah seni ordan uzaklaştırırlar Kim bilir kimlerin kuyusunu kazmaya gittin
Sevmediğim bir insanla bu oyunda muhattap olmuyorum aynı partide bulunmuyorum bile boş yapmaO kadarsın sen işte. Bu oyunda sadece amacın arkadan iş cevirmeye, hain planlar hazırlamak. Millete sövüp yüzüne gülmek
Seni kimse tanımıyor, ben iyi biliyorum nasılsın bir insan olduğunuBeni tanıyan gayette tanıyor şimdi oturup ağlayabilirsin
İşine bak yalan söylemeSevmediğim bir insanla bu oyunda muhattap olmuyorum aynı partide bulunmuyorum bile boş yapma
Nasılsın bir insan olduğunu evet anlıyorumSeni kimse tanımıyor, ben iyi biliyorum nasılsın bir insan olduğunu
Altın okta veya özgürlük irade partisinde olsam hadi neyse doğruyu söylemiş olurdunİşine bak yalan söyleme
Adi seni.Nasılsın bir insan olduğunu evet anlıyorum
Seni raporlamaktan sıkıldım artıkAdi seni.
Aktın ok veya özgürlük irade senin gibi kaypak adamları almaz.Altın okta veya özgürlük irade partisinde olsam hadi neyse doğruyu söylemiş olurdun
İşine bak aslan parçası işineeAktın ok veya özgürlük irade senin gibi kaypak adamları almaz.