Sen kimin multi hesabısın onu söyle elemanBundan sonra sizden birine yazmadan önce haber vericem abileriniz kardeşleriniz toplaşın toplandık biz diyin öyle yazıcam hep beraber cevap verirsiniz
Sen kimin multi hesabısın onu söyle elemanBundan sonra sizden birine yazmadan önce haber vericem abileriniz kardeşleriniz toplaşın toplandık biz diyin öyle yazıcam hep beraber cevap verirsiniz
Başka bir işe yaramazsın ki nabim. Getir götür işlerinde kullanıcaz seniYa he ya he yok soda al cay al yok sus yok genco başka hareket yok hep aynı saz hep aynı caz hadi ben kaçtım kartalım yeniyor keyfim yerinde
Ata41 ede ban yedirip çıkmışsınSen kimin multi hesabısın onu söyle eleman
Biz bir aileyiz birbirimizi savunuruz tutarız hatamız varsa da kendi içimizde hallederiz amaaann ben kime ne anlatıyorsam ne kadar anlatsam boş niye diye soracak olursan bunlar size çok uzak konular sizde anca makam mevki için savaş olduğu için böyle şeyleri pek bilmezsiniz... Bizi anlaman çok zor o yüzdenBundan sonra sizden birine yazmadan önce haber vericem abileriniz kardeşleriniz toplaşın toplandık biz diyin öyle yazıcam hep beraber cevap verirsiniz
Ben küfür etmem, emirhandan başkasına.o yüzden benı tanımadan konuşma çocukMillete ettiğin küfürleri bizede mi edecen
Senin öğrenci ata41 çok paranoyak, beni kadir dağdevirenden (artık her kimse) emir aldığımı iddia ediyorSen kimin multi hesabısın onu söyle eleman
Kimsenin abisi yada kardeşi değilim bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktanSen kimin multi hesabısın onu söyle eleman
Sen kim oldugu söyle de ona göre konuşalım eleman. Yoksa temizlik yapmaya yollıcam seniKimsenin abisi yada kardeşi değilim bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktan
Tamam çocukBen küfür etmem, emirhandan başkasına.o yüzden benı tanımadan konuşma çocuk
Herseyden haberim var, takip ettimSenin öğrenci ata41 çok paranoyak, beni kadir dağdevirenden (artık her kimse) emir aldığımı iddia ediyor
Uyumadın mı ya senKimsenin abisi yada kardeşi değilim bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktan
Şu an siyaset yapmıyoruz. Falan filan yapıyoruz amaArkadaşlar Kırıcı dil üslubu ile siyaset bir yere gelmez yaptığımız siyasetin anlamı kalmaz Kimin multisisin diyerek birbirimizi yalnızca kırmış partilerimizin işlerini zora sokmuş oluruz Unutmayın 3 günlük dünyada kırmanın dökmenin kimseye Faydası yok!
En tarafsız demokratArkadaşlar Kırıcı dil üslubu ile siyaset bir yere gelmez yaptığımız siyasetin anlamı kalmaz Kimin multisisin diyerek birbirimizi yalnızca kırmış partilerimizin işlerini zora sokmuş oluruz Unutmayın 3 günlük dünyada kırmanın dökmenin kimseye Faydası yok!
Ama sende bir abi kardeş sendromu gördüm sanki, abi kardeşe hasret kalmışsın. İstiyorsan sana abilik yaparım çocuk yalnız hissetme kendini. Tamam hadi ilkonce okı cay kap gel bakım senKimsenin abisi yada kardeşi değilim bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktan
Kral bir yandan haklısın ama siyaset tartışmasız olmazFalan Filan yapma gibi bir terimin bence yer almaması lazım burası bir forum ve siyaset çizgisi içerisinde kurulmuş olan bir alan.. Yapılan darbe yapılmıştır bence konuların uzaması herkesi yormaktadır Saygı duyup Çalışmalarınıza bakmanızı öneriyorum böylelikle daha sağlıklı bir dil ve iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz..
Arkadaşa düzgün bir şey yazıp duzgun karşılık alma imkanın yok vereceği cevaplarFalan Filan yapma gibi bir terimin bence yer almaması lazım burası bir forum ve siyaset çizgisi içerisinde kurulmuş olan bir alan.. Yapılan darbe yapılmıştır bence konuların uzaması herkesi yormaktadır Saygı duyup Çalışmalarınıza bakmanızı öneriyorum böylelikle daha sağlıklı bir dil ve iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz..
Ama sende bir abi kardeş sendromu gördüm sanki, abi kardeşe hasret kalmışsın. İstiyorsan sana abilik yaparım çocuk yalnız hissetme kendini. Tamam hadi ilkonce okı cay kap gel bakım sen
Sen nerden geldin yaFalan Filan yapma gibi bir terimin bence yer almaması lazım burası bir forum ve siyaset çizgisi içerisinde kurulmuş olan bir alan.. Yapılan darbe yapılmıştır bence konuların uzaması herkesi yormaktadır Saygı duyup Çalışmalarınıza bakmanızı öneriyorum böylelikle daha sağlıklı bir dil ve iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz..