Darbe.... (7 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ya he ya he yok soda al cay al yok sus yok genco başka hareket yok hep aynı saz hep aynı caz hadi ben kaçtım kartalım yeniyor keyfim yerinde 😄😄
Başka bir işe yaramazsın ki nabim. Getir götür işlerinde kullanıcaz seni

Erdoğan Çiçeklioglu

ALTINOK PARTİSİ ~ ADANA MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Bundan sonra sizden birine yazmadan önce haber vericem abileriniz kardeşleriniz toplaşın toplandık biz diyin öyle yazıcam hep beraber cevap verirsiniz 😄😄
Biz bir aileyiz birbirimizi savunuruz tutarız hatamız varsa da kendi içimizde hallederiz amaaann ben kime ne anlatıyorsam ne kadar anlatsam boş niye diye soracak olursan bunlar size çok uzak konular sizde anca makam mevki için savaş olduğu için böyle şeyleri pek bilmezsiniz... Bizi anlaman çok zor o yüzden 😂

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Sen kimin multi hesabısın onu söyle eleman
Kimsenin abisi yada kardeşi değilim 😄😄 bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral 😄 sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktan

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kimsenin abisi yada kardeşi değilim 😄😄 bilmiyorsunuz tabi bir konuda bir kişi kendini savununca garip geliyor alışmışsınız cümbür cemaat cevap vermeye hep aynı mesajlarla, biri tek başına cevap verince Multi hesap yada yan çar sanıyorsunuz kral 😄 sevdim seni cevap verebiliyorsun ufaktan
Sen kim oldugu söyle de ona göre konuşalım eleman. Yoksa temizlik yapmaya yollıcam seni

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Arkadaşlar Kırıcı dil üslubu ile siyaset bir yere gelmez yaptığımız siyasetin anlamı kalmaz Kimin multisisin diyerek birbirimizi yalnızca kırmış partilerimizin işlerini zora sokmuş oluruz Unutmayın 3 günlük dünyada kırmanın dökmenin kimseye Faydası yok!

Erdoğan Çiçeklioglu

Vatandaş
Uyumadın mı ya sen

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar Kırıcı dil üslubu ile siyaset bir yere gelmez yaptığımız siyasetin anlamı kalmaz Kimin multisisin diyerek birbirimizi yalnızca kırmış partilerimizin işlerini zora sokmuş oluruz Unutmayın 3 günlük dünyada kırmanın dökmenin kimseye Faydası yok!
Şu an siyaset yapmıyoruz. Falan filan yapıyoruz ama

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
En tarafsız demokrat

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ama sende bir abi kardeş sendromu gördüm sanki, abi kardeşe hasret kalmışsın. İstiyorsan sana abilik yaparım çocuk yalnız hissetme kendini. Tamam hadi ilkonce okı cay kap gel bakım sen

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Falan Filan yapma gibi bir terimin bence yer almaması lazım burası bir forum ve siyaset çizgisi içerisinde kurulmuş olan bir alan.. Yapılan darbe yapılmıştır bence konuların uzaması herkesi yormaktadır Saygı duyup Çalışmalarınıza bakmanızı öneriyorum böylelikle daha sağlıklı bir dil ve iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz..

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Falan Filan yapma gibi bir terimin bence yer almaması lazım burası bir forum ve siyaset çizgisi içerisinde kurulmuş olan bir alan.. Yapılan darbe yapılmıştır bence konuların uzaması herkesi yormaktadır Saygı duyup Çalışmalarınıza bakmanızı öneriyorum böylelikle daha sağlıklı bir dil ve iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz..
Kral bir yandan haklısın ama siyaset tartışmasız olmaz

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Arkadaşa düzgün bir şey yazıp duzgun karşılık alma imkanın yok vereceği cevaplar
Suss
Konusmaa

Erdoğan Çiçeklioglu

Vatandaş
Sen nerden geldin ya 😂