Yav hayırrYarın ki manşet![]()
Yav hayırrYarın ki manşet![]()
Evet eveetYav hayırr
ayarlıcaz birşeyler yürek medyanın yeni sahibine kapattıracaz o medyayı aldığı gibiYarın ki manşet![]()
@MAGARSUS PARGALI Başkanlarım Sizi Severim ama biz kazanırsak seçimi o zorayarlıcaz birşeyler yürek medyanın yeni sahibine kapattıracaz o medyayı aldığı gibi
sen niye 2 medya olmak istiyon 1 yetmiyor mu o zaman yürekçiler vs kebapçılar gelin@MAGARSUS PARGALI Başkanlarım Sizi Severim ama biz kazanırsak seçimi o zor![]()
dur burdan etiketlemiş yanlış oldu@MAGARSUS PARGALI Başkanlarım Sizi Severim ama biz kazanırsak seçimi o zor![]()
Satır kebabı keser hocaaamsen niye 2 medya olmak istiyon 1 yetmiyor mu o zaman yürekçiler vs kebapçılar gelin
bakacazzzzzzzzzzzzzzzzzSatır kebabı keser hocaaam(Eğlenelim biraz yav)
2v2 olabilir diyosunn(bunu haber yapalım hocam)bakacazzzzzzzzzzzzzzzzz
Adana Medya Sahibi Abim Olur Bana Karşı Onun Adına Konuşmayın Lütfenbakacazzzzzzzzzzzzzzzzz
Ortağımızla kavga (benim eski)2v2 olabilir diyosunn(bunu haber yapalım hocam)
yav ne diyon sen susAdana Medya Sahibi Abim Olur Bana Karşı Onun Adına Konuşmayın Lütfen
icraat lazım haber görmek lazım hade meydanaaaaa2v2 olabilir diyosunn(bunu haber yapalım hocam)
Adana Kebap Medya Pargalı ile İttfakfik hocamOrtağımızla kavga (benim eski)
Hodri meydan!icraat lazım haber görmek lazım hade meydanaaaaa
Biliyom eski ortağımız işteAdana Kebap Medya Pargalı ile İttfakfik hocam
Yürek Medyayı biz alamassak 2v1 (Satır Medya YalnızlığıBiliyom eski ortağımız işte
Alikerem hoca ban yediYürek Medyayı biz alamassak 2v1 (Satır Medya Yalnızlığı) alikerem hocamın hüzünlü kurt videosunu koyun buraya
![]()
HocammAlikerem hoca ban yedi![]()