FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Su içen yılana dahi bizde bişey yapılmaz korkma sen

Kral daha öncede söyledim yine söylüyorum sende söyle rica ediyorum. Senle burada konusuyoruz dimi bunu koy kenara bak cepte

2.olarak

Bu arkadaş ne anlatıyor ne anlattığında bilmiyor neden giriyor araya? Neden seni hep bi savunmaya çalışıyorlar. Sen savunmasızmısın hani sen abileriydin? Abiler konuşurken araya girilmez macar sus

Ders vermekten inan yoruldum

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kral daha öncede söyledim yine söylüyorum sende söyle rica ediyorum. Senle burada konusuyoruz dimi bunu koy kenara bak cepte

2.olarak

Bu arkadaş ne anlatıyor ne anlattığında bilmiyor neden giriyor araya? Neden seni hep bi savunmaya çalışıyorlar. Sen savunmasızmısın hani sen abileriydin? Abiler konuşurken araya girilmez macar sus

ağlama kıyamam yaaaa bak eren girmeye calısıyor foruma git ona abi abi de yardım et de

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

2.olarak

Sen dert etme biz biriz tekiz hangimiz yoksak burada olan verir cevabı ki ayrıca neyin savunması