Benide bekleeeeofff yapma şunuuuu şırdana gidiyorum ben
Benide bekleeeeofff yapma şunuuuu şırdana gidiyorum ben
come on seriBenide bekleeee
Mumbar ısmarlayayım gel pıçakçıAfiyet olsun
Kostumm nefesim yetene kadarcome on seri
Sanada
Mumbar ısmarlayayım gel pıçakçı
Bizde insanlık var
Su içen yılana dahi bizde bişey yapılmaz korkma senYanındakiler olmadan ısmarla tam yerken sırtımdan pıçaklanamam
Su içen yılana dahi bizde bişey yapılmaz korkma sen
boş yan çar kaybolYok ya o işin makarası korku yok bizde hepinizi karşıma alır öyle yerim. ben tek siz hepiniz. Ben yeterim hepinize. Ama kardeşlerine söyle abileri konusurken konusmasınlar
Yok ya o işin makarası korku yok bizde hepinizi karşıma alır öyle yerim. ben tek siz hepiniz. Ben yeterim hepinize. Ama kardeşlerine söyle abileri konusurken konusmasınlar
boş yan çar kaybol
komik ezoAbiliğe giriş - ders 1
Daha önce bu dersi vermiştim hiçmi öğrenemedin çocuk
Su içen yılana dahi bizde bişey yapılmaz korkma sen
komik ezo
ağlama kıyamam yaaaa bak eren girmeye calısıyor foruma git ona abi abi de yardım et deKral daha öncede söyledim yine söylüyorum sende söyle rica ediyorum. Senle burada konusuyoruz dimi bunu koy kenara bak cepte
2.olarak
Bu arkadaş ne anlatıyor ne anlattığında bilmiyor neden giriyor araya? Neden seni hep bi savunmaya çalışıyorlar. Sen savunmasızmısın hani sen abileriydin? Abiler konuşurken araya girilmez macar sus
Ders vermekten inan yoruldum
Sen dert etme biz biriz tekiz hangimiz yoksak burada olan verir cevabı ki ayrıca neyin savunmasıKral daha öncede söyledim yine söylüyorum sende söyle rica ediyorum. Senle burada konusuyoruz dimi bunu koy kenara bak cepte
2.olarak
Bu arkadaş ne anlatıyor ne anlattığında bilmiyor neden giriyor araya? Neden seni hep bi savunmaya çalışıyorlar. Sen savunmasızmısın hani sen abileriydin? Abiler konuşurken araya girilmez macar sus
Ders vermekten inan yoruldum
sdasdasfsdgsdgsd
Bu yapay zeka çıldırmış yav uçan kedi ne la Emirhan
JsjsjjssjsjssBu yapay zeka çıldırmış yav uçan kedi ne la Emirhan