Günaydın
Semihin max mafyalığı uzaktan mekan basmane boş muhabbet dönmüş gene gece ben yokken mekan basmışlar durmadan offff seyir zevki 3.0 imdb
Uzaktan eğitimle mafya eğitiminde mastır yapmış, covid dönemine denk gelmiş. Sınavlara girerken de sıfır bir izlemiş.sjjsjsjSemihin max mafyalığı uzaktan mekan basma
fatihte boş yapmış semihte beşirin huyu bulaşmış bunlara kvpden canlıda öyle olmuyor o işler nerden diye sormaUzaktan eğitimle mafya eğitiminde mastır yapmış, covid dönemine denk gelmiş. Sınavlara girerken de sıfır bir izlemiş.sjjsjsj
Kimse Beşir abimiz gibi olamaz, Beşir derken de dikkat et, cezaevinde diş fırcasından yaptığı kesici aleti saplar baldırınafatihte boş yapmış semihte beşirin huyu bulaşmış bunlara kvpden canlıda öyle olmuyor o işler nerden diye sorma
gelsinde açık kapalı kurallarını anlatayım onaKimse Beşir abimiz gibi olamaz, Beşir derken de dikkat et, cezaevinde diş fırcasından yaptığı kesici aleti saplar baldırına
Bunu denemeliydingelsinde açık kapalı kurallarını anlatayım ona
Girdimiz mi başkanım cezaevinegelsinde açık kapalı kurallarını anlatayım ona
Yaw seni bakan adayı yapmışlar bee iyi kafa yapmışlar seninle secilemeyeceklerini bildikleri için tanıdık adamları koymamışlar bakan adaylarına kendileri rezil olmamak için kullanmışlar seni gencooooBen anlattım sen anlamadın problem yok
Tamam coşkun başkan anlaştık
Hep aynı taktik abiYaw seni bakan adayı yapmışlar bee iyi kafa yapmışlar seninle secilemeyeceklerini bildikleri için tanıdık adamları koymamışlar bakan adaylarına kendileri rezil olmamak için kullanmışlar seni gencoooo
Ama üzüldüm daha toy şimdi ne heyecan yapmıştır bakan olacağım diye sevincinden havalara uçuyordur ama yazık yaa hayalleri ile oynamayın insanlarınHep aynı taktik abi
Çıkmazxxxx@İdris Alperen hayırlı olsun semih çıkmadimi adaylığa
Gkk adaylığına kim çıkıyorsa allah kolaylik versin bölüm sonu canavarı geldi karşısınaÇıkmazxxxx
Aleyküm selamSelamün aleyküm
KimmmmmmmGkk adaylığına kim çıkıyorsa allah kolaylik versin bölüm sonu canavarı geldi karşısına