19 Ağustos Gündem (1 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
46. Dönem Tunceli belediyesi güncel borcu
1.239.379.992 tl
47. Dönem Tunceli Belediyesi güncel borcu
1.679.393.922tl

Güncel borç artışı
440.013.930 tl
Sorarım @EMRE YILMAZ 1907
440 milyon tl nerede ?
Kafanızdan attığınız rakamlar olduğu ne kadar belli. İlgili belediye başkanı daha görevine gelmedi. Göreve gelen belediye başkanı bununla ilgili cevabı verecektir. Topa tutmaya sinirlendirmeye yer aramaya çalışıyorsunuz Farkındayım! Hiç takmıyorum o yüzden 😉

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Kafanızdan attığınız rakamlar olduğu ne kadar belli. İlgili belediye başkanı daha görevine gelmedi. Göreve gelen belediye başkanı bununla ilgili cevabı verecektir. Topa tutmaya sinirlendirmeye yer aramaya çalışıyorsunuz Farkındayım! Hiç takmıyorum o yüzden 😉
Ben anlamaam ya haketmediginiz tunceli valiliğinden derhal istifa edin yada Kızılelma’ya devredin

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Sayın Özkavak burada size söylenmiş bir söz yok ortalığı karıştırmayınız

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bürokrasiyi o kadar bilmiyorsunuz ki acıyorum size, boş vaatler vermek boş sözler söylemek yerine ben icraatlerimi yapmayı tercih ediyorum

asdkljaskjlfsdkljglkşasdşlklqwe kahkaha tufanı yemin ediyorum ya kendisiyle çelişen tek adam bu tunceliye çeşme yaparak boş vaat vermemiş oluyor icraat yapmış oluyor ama hayali hayrat gören eden yok adsklsklşfsdgsdgsdg

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Gençlik kolları başkanımıydın
Başkanlık yapmadım ama komisyonlarda süreçlerde hep yer aldım. Tüzük, madde siyasi taban nedir? Kimlerden oluşur nasıl bir oluşuma sahiptir. Kanunlarca ve maddelerce neye ihtiyacı varsa vatandaşın karşılanması için belli başlı prosedürler vesaire bir çok detay var.. yeri burası değil çünkü oyun :)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Başkanlık yapmadım ama komisyonlarda süreçlerde hep yer aldım. Tüzük, madde siyasi taban nedir? Kimlerden oluşur nasıl bir oluşuma sahiptir. Kanunlarca ve maddelerce neye ihtiyacı varsa vatandaşın karşılanması için belli başlı prosedürler vesaire bir çok detay var.. yeri burası değil çünkü oyun :)
onu boşverde avrupa turnesi ne zaman emre sanatsal çalışma yap az boşver şimdi sen bürokraside çalıştım işlerini maşallah herkes siyasetin içindeymiş bu oyun olmasa sizleri keşfedemezdik alskjdslkjdlksdgsdg

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
@MAGARSUS bey ilgili düşüncelerinizi kendinize saklayınız! Ancak şunu belirtmek isterim Partinizin İttifakında bulunan bir üyeye alenen mobbing uygulamaktasınız sebebi nedir bilemiyorum ancak İttifak olduğunu hatırlatır sözlerinize dikkat etmenizi temenni eder İyi Oyunlar dilerim

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
@MAGARSUS bey ilgili düşüncelerinizi kendinize saklayınız! Ancak şunu belirtmek isterim Partinizin İttifakında bulunan bir üyeye alenen mobbing uygulamaktasınız sebebi nedir bilemiyorum ancak İttifak olduğunu hatırlatır sözlerinize dikkat etmenizi temenni eder İyi Oyunlar dilerim
ittifakta olmakla ne alakası var hemen partiye saklanma misal @Kadir Aydın sözde benim parti başkanım değil mi ben bu adama hergün neler söylüyorum :D yani demem o ki kime ne yazacağıma ben karar veririm sen değil iyi günler emrecim

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
bilmeyenlere özet geçeyim emre eski üyemdi onu partiden şutlarken çok zevk almıştım o dönemlerden beri kendisinden hiç haz etmem :D

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
ittifakta olmakla ne alakası var hemen partiye saklanma misal @Kadir Aydın sözde benim parti başkanım değil mi ben bu adama hergün neler söylüyorum :D yani demem o ki kime ne yazacağıma ben karar veririm sen değil iyi günler emrecim
Bana yazmamanızı öneririm. Yaptığınız doğru değil ki; insanlık onuru denen bir şey vardır siz onu öldürmüşsünüz. Yazık yapacak birşey yok Allah biliyor kimin iyi kimin kötü olduğunu.. benlik bir durum yok sizi kââle bile almıyorum.