1 kişi var mi sonuç olarak seçim iptal edilmek zorundaSatır Medya kararlı,
Darkliogon halen aday,
Emirhan halen aday,
Aslan91 (Bilinmiyor)
1 kişi var mi sonuç olarak seçim iptal edilmek zorundaSatır Medya kararlı,
Darkliogon halen aday,
Emirhan halen aday,
Aslan91 (Bilinmiyor)
Sayın Eski Başkan beceremiyorsanız yapmayın.Satır Medya kararlı,
Darkliogon halen aday,
Emirhan halen aday,
Aslan91 (Bilinmiyor)
Aslan91 seçim sonuçlarını dahi takip etmemiştir. Bu yüzden geçersiz aday olup oyları en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılacaktırSayın Eski Başkan beceremiyorsanız yapmayın.
Ya nerede görülmüş oy dagıtma diye sistem. Saçma saçma işler yapma. Kafanda bir kişinin kazanmasını belirlemişsin onun için ugrasıyorsunAslan91 seçim sonuçlarını dahi takip etmemiştir. Bu yüzden geçersiz aday olup oyları en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılacaktır
Kimmiş o?Ya nerede görülmüş oy dagıtma diye sistem. Saçma saçma işler yapma. Kafanda bir kişinin kazanmasını belirlemişsin onun için ugrasıyorsun
Ya bir seçim yapıyorsun kimin doğru dürüst aday olduğu belli değil, en son çekilme saatide yazmamişsin seçim başlamış çekiliyorum ben yokum tarzı yazılar saçma bir sistem yapiyorsun şimdide gelmiş oy dağıtacam diyorsunKimmiş o?
Ne istiyorsunuz? Yönetime verelim mi seçimi hatta isterseniz 2 gün sürsünYa bir seçim yapıyorsun kimin doğru dürüst aday olduğu belli değil, en son çekilme saatide yazmamişsin seçim başlamış çekiliyorum ben yokum tarzı yazılar saçma bir sistem yapiyorsun şimdide gelmiş oy dağıtacam diyorsun
Bu kadar basit bir seçim olayını 3 defa zora soktun be daha nolsun, ayrıca yönetim yapsın falan da demedim.Ne istiyorsunuz? Yönetime verelim mi seçimi hatta isterseniz 2 gün sürsün
Oyların en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılması, sadece mevcut adaletsizliği artırır. Bu nedenle, mevcut seçim iptal edilmeli ve sürecin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Gerçek adalet ve şeffaflık için, tüm adayların eşit şartlarda yarışabileceği bir seçim yapılmalıdır.Aslan91 seçim sonuçlarını dahi takip etmemiştir. Bu yüzden geçersiz aday olup oyları en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılacaktır
Öyle kurallar söylüyorsunuz ki yönetime veresim geliyor.Bu kadar basit bir seçim olayını 3 defa zora soktun be daha nolsun, ayrıca yönetim yapsın falan da demedim.
Hangi sorunuz?Oyların en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılması, sadece mevcut adaletsizliği artırır. Bu nedenle, mevcut seçim iptal edilmeli ve sürecin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Gerçek adalet ve şeffaflık için, tüm adayların eşit şartlarda yarışabileceği bir seçim yapılmalıdır.
Ayriyeten diğer sorumadq cevap bekliyorum
Aslan91 başkan demekki çekilmiş iptal olmak zorundaHangi sorunuz?
Sanki 100 tane kural söyledik şurda altı üstü 2 kuralın var.Öyle kurallar söylüyorsunuz ki yönetime veresim geliyor.
Pekala hiç kimseye sormadan şeffaf seçim başlatıyoruz. Fakatt konu kirliliği yarattığı dan sadece adaylar yazsınEğer seçim iptal edilmezse, yalnızca bana çekilip çekilmemin sorulması ve bir adayın " Medya başkanı Emirhan olmalı" demesi, süreci acikca gosteriyor ❗️❗️
@B A Y - Z
Hayır emriahn başkanın talebinde geçerli olabilirPekala hiç kimseye sormadan şeffaf seçim başlatıyoruz. Fakatt konu kirliliği yarattığı dan sadece adaylar yazsın
Bugün daha fazla seçim konusu açmaya gerek yok. Yeterince meşgul ettiniz zatenPekala hiç kimseye sormadan şeffaf seçim başlatıyoruz. Fakatt konu kirliliği yarattığı dan sadece adaylar yazsın
3 seçimin 2sini Kadir Aydın kazandı seçim üstünlüğü ile kadir aydın olsun o zaman.Seçim sürecinin bu kadar karmaşık hale gelmesi, adalet ve şeffaflık ilkesinin ciddi şekilde ihlal edildiğini gösteriyor. Dördüncü bir seçim yapmak yerine, önceki seçimlerin değerlendirilmesi nasıl olur
Aslan91 dışında da başka problemler varİtirazım adayın diskalifiye olması yönündeydi tekrarlanması değil