Yenilenen Yürek Medya Patronu Seçimleri (1 Kişi İçeride)

Yürek Medya Patronu Kim Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
K

K A R A B U L U T

Ziyaretçi
Aslan91 seçim sonuçlarını dahi takip etmemiştir. Bu yüzden geçersiz aday olup oyları en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılacaktır
Ya nerede görülmüş oy dagıtma diye sistem. Saçma saçma işler yapma. Kafanda bir kişinin kazanmasını belirlemişsin onun için ugrasıyorsun

K

K A R A B U L U T

Ziyaretçi
Ya bir seçim yapıyorsun kimin doğru dürüst aday olduğu belli değil, en son çekilme saatide yazmamişsin seçim başlamış çekiliyorum ben yokum tarzı yazılar saçma bir sistem yapiyorsun şimdide gelmiş oy dağıtacam diyorsun

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Ya bir seçim yapıyorsun kimin doğru dürüst aday olduğu belli değil, en son çekilme saatide yazmamişsin seçim başlamış çekiliyorum ben yokum tarzı yazılar saçma bir sistem yapiyorsun şimdide gelmiş oy dağıtacam diyorsun
Ne istiyorsunuz? Yönetime verelim mi seçimi hatta isterseniz 2 gün sürsün

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Aslan91 seçim sonuçlarını dahi takip etmemiştir. Bu yüzden geçersiz aday olup oyları en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılacaktır
Oyların en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılması, sadece mevcut adaletsizliği artırır. Bu nedenle, mevcut seçim iptal edilmeli ve sürecin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Gerçek adalet ve şeffaflık için, tüm adayların eşit şartlarda yarışabileceği bir seçim yapılmalıdır.
Ayriyeten diğer sorumadq cevap bekliyorum

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Oyların en az oy alandan en çok oy alana doğru dağıtılması, sadece mevcut adaletsizliği artırır. Bu nedenle, mevcut seçim iptal edilmeli ve sürecin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Gerçek adalet ve şeffaflık için, tüm adayların eşit şartlarda yarışabileceği bir seçim yapılmalıdır.
Ayriyeten diğer sorumadq cevap bekliyorum
Hangi sorunuz?

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Seçim sürecinin bu kadar karmaşık hale gelmesi, adalet ve şeffaflık ilkesinin ciddi şekilde ihlal edildiğini gösteriyor. Dördüncü bir seçim yapmak yerine, önceki seçimlerin değerlendirilmesi nasıl olur

K

K A R A B U L U T

Ziyaretçi
Seçim sürecinin bu kadar karmaşık hale gelmesi, adalet ve şeffaflık ilkesinin ciddi şekilde ihlal edildiğini gösteriyor. Dördüncü bir seçim yapmak yerine, önceki seçimlerin değerlendirilmesi nasıl olur
3 seçimin 2sini Kadir Aydın kazandı seçim üstünlüğü ile kadir aydın olsun o zaman.
Zaten şuanki seçimide önde götürüyor.

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
İtirazım adayın diskalifiye olması yönündeydi tekrarlanması değil :)