ilk cümleden sonrasını okumadım patladım @KURT 77 alt partideki ufaklığın söylediklerini hatırlıyon mu dedim size zamanında bunlara 2 vekil verip gönderecektin kafayı yediler bütün partilerim dimdik durdu kanıtlı ispatlı tecilli kendinimi kandırıyon yeni üyeleri anlayamadım orası muamma ama bence bu kendi yalanlarına önce kendisi inanıyor gibi dedi 1512523523.kez partisini kapattıran başarısız multi king eAKazansakta kaybetsekte neredeyse her seçim Adaylarımız oldu ancak sen korkak bile diyemeyeceğim kadar aciz bie varlıksın. Parti kurdun hiçbir başarı elde edemedin bugüne kadar tek bir partiyi başarıya ulaştıramadın partilerin hep kapandı bir yere yamandı şimdide sen bir yerlere yamandın küfürlerin hakaretlerin ile bir noktaya ulaştın. Şu an elde ettiğin makam senin emeğin çaban başarın değil hakaretlerinin karşılığı. Emek ve çabanla bir yere gelemezsin çünkü bugüne kadar tek bir başarı elde edemedin. Altın Ok partisinde senin makamını hak eden yüzlerce kişi olmasına rağmen partiye sonradan girip makama çöreklendin ve hiç utanmadan makam mevki aşkım yok diyip bizleri makamcılıkla suçladın. Sana sadece gülüyorum her cümlende beni furkanı Türk Budunu anmaya devam edeceksin ama bizler seni hiçbiryerde anmayacağız boş bir adamdan farkın yok şimdi bunu ssle dostlarına at yardıma gelsinler zira tek başına laf yetiştiremiyorsun.