tamam şimdi git erene söyle önümüzdeki ay aday olsun hadi seriSeni ilgilendiren veya alakadar eden bir şey değil bence
tamam şimdi git erene söyle önümüzdeki ay aday olsun hadi seriSeni ilgilendiren veya alakadar eden bir şey değil bence
askljfsdkgkjsdklgjalskdkljasdasdasgsdghdfhdfhBurada suc sabit ikiside aynı kişi. Hakaret: "adam ol,ikile,boş yapma" bu kişiye neden 1 gun ban isteminde bulundun. @GIRIG REİS
Ekli dosyayı görüntüle 17959Ekli dosyayı görüntüle 17960
Birinde hatam var adam gibi kabul ederim sendede görevini yapmanı beklerim izlemeni değil boş boşuna buluyon kollukta sade ismin var hareket yokBurada suc sabit ikiside aynı kişi. Hakaret: "adam ol,ikile,boş yapma" bu kişiye neden 1 gun ban isteminde bulundun. @GIRIG REİS
Senin gibi kayırma yapacağıma hiç yapmam daha iyi. Ayrıca bak bakim benim ordaki işlemlerine görmüyorsun heralde. Bence sen yapma bu işi, yapacaksanda tarafsız ol. Birilerine yaranmaya çalışmaBirinde hatam var adam gibi kabul ederim sendede görevini yapmanı beklerim izlemeni değil boş boşuna buluyon kollukta sade ismin var hareket yok
Kolluk kuvetteleri fight atiyor miss hakim göreve haydeee gorevini yap cabukBurada suc sabit ikiside aynı kişi. Hakaret: "adam ol,ikile,boş yapma" bu kişiye neden 1 gun ban isteminde bulundun. @GIRIG REİS
Ben en azından görevimi yapıyom veya yapmaya çalışıyom senin gibi veya ben en azından hatamı kabul edıyom hatam oldukça sen sade atama olsun diye atama yapılan bir oyuncusunSenin gibi kayırma yapacağıma hiç yapmam daha iyi. Ayrıca bak bakim benim ordaki işlemlerine görmüyorsun heralde. Bence sen yapma bu işi, yapacaksanda tarafsız ol. Birilerine yaranmaya çalışma
Sen seçilerek mi geldin sjsjsjsBen en azından görevimi yapıyom veya yapmaya çalışıyom senin gibi veya ben en azından hatamı kabul edıyom hatam oldukça sen sade atama olsun diye atama yapılan bir oyuncusun
Kontrol panelinde her şikayet için ayrı ayrı işlem yap ve ceza süreleri var başkanım o yüzden bende her şikayeti ayrı ayrı yapıyorum. Yönetim tüm şikayetlerini toplayıp cezalarını arttırıyor. Fakat yönetime bu konuyu sormadım tüm şikayetleri toplayıp tek şikayet olarak bildirmekte mantıklıBurada suc sabit ikiside aynı kişi. Hakaret: "adam ol,ikile,boş yapma" bu kişiye neden 1 gun ban isteminde bulundun. @GIRIG REİS
En azından ben ugraşıyom bir şeyler yapmaya senin gibi atama ile ama sanki sanki senin ataman biraz boş veya sade atama yaptım demek için olmuş gibiSen seçilerek mi geldin sjsjsjs
Bugun gördügüm en anlamlı metinlerden biri oldu hatalarımızı konuşa konuşa düzeltebiriz dediğin gibi tek tek mantıklı gibi biz sade yazıyoz son karar yönetimin bunu nasıl uygular nasıl düzenler bilemeyizKontrol panelinde her şikayet için ayrı ayrı işlem yap ve ceza süreleri var başkanım o yüzden bende her şikayeti ayrı ayrı yapıyorum. Yönetim tüm şikayetlerini toplayıp cezalarını arttırıyor. Fakat yönetime bu konuyu sormadım tüm şikayetleri tek şikayet olarak bildirmekte mantıklı
Gırıg sen yazdıklarından bırsey anlıon mu. Konuşmak ısçcın konuşma.En azından ben ugraşıyom bir şeyler yapmaya senin gibi atama ile ama sanki sanki senin ataman biraz boş veya sade atama yaptım demek için olmuş gibi
Sen yazma bişe bırakBugun gördügüm en anlamlı metinlerden biri oldu hatalarımızı konuşa konuşa düzeltebiriz dediğin gibi tek tek mantıklı gibi biz sade yazıyoz son karar yönetimin bunu nasıl uygular nasıl düzenler bilemeyiz
Buraya yazdıgın kelimeler o kadar anlamlıki teşekkür ederimKontrol panelinde her şikayet için ayrı ayrı işlem yap ve ceza süreleri var başkanım o yüzden bende her şikayeti ayrı ayrı yapıyorum. Yönetim tüm şikayetlerini toplayıp cezalarını arttırıyor. Fakat yönetime bu konuyu sormadım tüm şikayetleri tek şikayet olarak bildirmekte mantıklı
Oyun kuralları neyi gerektiyosa onu uygularım veya uygularız benden daha iyi yap örnek ol banaGırıg sen yazdıklarından bırsey anlıon mu. Konuşmak ısçcın konuşma.
Suclulugunu bu sekılde bastırma, gorevını kotuye kullanıyorsun. Bunu yapma yiğidim.
Benım gorevımı yapıp yapmayacağım da senı ılgılendırmez. Ben raporlara bakar gerekli işlemleri yaparım adil bir şekılde ama senın gibi taraflı degıl.
Hadi diyelim calısmıyorum, yapmıyorum görevi sanane , seni ne ilgilendirir. Senin gibi yaranacam dıye bayanlara 1 gun ban ısteyıpte ,erkeklere gelince 3 gun 5 gun isteyecegıme hıc yapmam daha iyi.
Samet başkan adamdır gırıg yazdıkça o beraat ettiriyor krallllKontrol panelinde her şikayet için ayrı ayrı işlem yap ve ceza süreleri var başkanım o yüzden bende her şikayeti ayrı ayrı yapıyorum. Yönetim tüm şikayetlerini toplayıp cezalarını arttırıyor. Fakat yönetime bu konuyu sormadım tüm şikayetleri toplayıp tek şikayet olarak bildirmekte mantıklı
Niye sen yöneticimisinOyun kuralları neyi gerektiyosa onu uygularım veya uygularız benden daha iyi yap örnek ol bana