FORUM SOHBET ALANI (24 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Sorunun güzelliğine gel bayıldım seni sözlerinle yenemiyorum senden önce doğduğum için yaşımla yeneceğim anladım hacı amaca

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Medeni olmayı tuğlayla şehirle ilintilemekte ne bileyim bu yüzden kaybediyon hep mirfe sen az oku geliştir kendini başka yerde gülerler bak sana
Mesudum bu cin ali okumakla olmaz medeniyet tabiki şehirlerde öğreniliyor insan olmayan yerde nasıl medeniyet olsun sen mağarayla taşrayı karıştırdın galiba taşrada şehirlere tabidir

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Mesudum bu cin ali okumakla olmaz medeniyet tabiki şehirlerde öğreniliyor insan olmayan yerde nasıl medeniyet olsun sen mağarayla taşrayı karıştırdın galiba taşrada şehirlere tabidir
İnsan olmayan yerde medeniyet olmuyorsa ilk medeniyet nasıl oluştu yaw bizim mağara taşrada reisim dağda da yalnız değiliz gel beraber ateş yakalım ısınır et pişiririz (ateş bulundu mEdEniYed vAr)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hani süt içmem gerekiyordu nasıl komün yapılarda yaşadım yaşım yetmez mi hocam
Komün yaşamda nasıl bir sakınca görüyorsunuz onlarda sizin gibi et pişiriyorlar 😀
Komünler için sütten daha güzeli mi var ayrıca komün yapılardan bahsettim ben topluluklardan değil anlamamazlıktan gelmeeeeee

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Komünler için sütten daha güzeli mi var ayrıca komün yapılardan bahsettim ben topluluklardan değil anlamamazlıktan gelmeeeeee
Komün yapılarda bulunmadım hocam sorunuzun cevabı bu galiba neyse bu konuştuklarımızı anlamayan arkadaşlarım olacaktır yaş falan sorarlar gelip hocam sizinle tartışmayı özlemişim hoş geldin demeniz yeterli