Kaç yaşındasın
Kaç yaşındasın
Biz dağların adamıyız be gülümKral dağdan inersen bizim burda olduğumuzu görürsün şehirde dolaş biraz iyi gelir sosyalleşmek
napcanKaç yaşındasın
Oyş oyş oyşşş büyümüçte çakin kalıyormuç bad booooyyyyyBaya sakinim Coşkun teşekkür ediyorum tavsiyen için tabi oyun sohbette bulunmuyorsun görmüyorsun sakinliğimi vukuatsız geçiyor günlerim
Benim adım cafer boyum 1.10Kaç yaşındasın
Şehire geldin ha mesudumOyş oyş oyşşş büyümüçte çakin kalıyormuç bad booooyyyyy
hyrda hyr vrdrnası hyr
Yok turkcelliyim ben dağda da çekiyorr geliyon mu mağarama misafir edim seniŞehire geldin ha mesudum
tühhyrda hyr vrdr
Mağarada mı kalıyorsun medeniyet önemli benim için mesudum saolYok turkcelliyim ben dağda da çekiyorr geliyon mu mağarama misafir edim seni
Medeni olmayı tuğlayla şehirle ilintilemekte ne bileyim bu yüzden kaybediyon hep mirfe sen az oku geliştir kendini başka yerde gülerler bak sanaMağarada mı kalıyorsun medeniyet önemli benim için mesudum saol
Mesudum bu cin ali okumakla olmaz medeniyet tabiki şehirlerde öğreniliyor insan olmayan yerde nasıl medeniyet olsun sen mağarayla taşrayı karıştırdın galiba taşrada şehirlere tabidirMedeni olmayı tuğlayla şehirle ilintilemekte ne bileyim bu yüzden kaybediyon hep mirfe sen az oku geliştir kendini başka yerde gülerler bak sana
İnsan olmayan yerde medeniyet olmuyorsa ilk medeniyet nasıl oluştu yaw bizim mağara taşrada reisim dağda da yalnız değiliz gel beraber ateş yakalım ısınır et pişiririz (ateş bulundu mEdEniYed vAr)Mesudum bu cin ali okumakla olmaz medeniyet tabiki şehirlerde öğreniliyor insan olmayan yerde nasıl medeniyet olsun sen mağarayla taşrayı karıştırdın galiba taşrada şehirlere tabidir
Ben inzivaya çekildiniz sanıyordum mesut hocam komün yaşam olduğunu önce belirtmedinizİnsan olmayan yerde medeniyet olmuyorsa ilk medeniyet nasıl oluştu yaw bizim mağara taşrada reisim dağda da yalnız değiliz gel beraber ateş yakalım ısınır et pişiririz (ateş bulundu mEdEniYed vAr)
Taşra dedim hala komün diyor bir dönem komün yapılarda barınmış vibe ı aldım senden bence sakıncalıBen inzivaya çekildiniz sanıyordum mesut hocam komün yaşam olduğunu önce belirtmediniz
Hani süt içmem gerekiyordu nasıl komün yapılarda yaşadım yaşım yetmez mi hocamTaşra dedim hala komün diyor bir dönem komün yapılarda barınmış vibe ı aldım senden bence sakıncalı
Komünler için sütten daha güzeli mi var ayrıca komün yapılardan bahsettim ben topluluklardan değil anlamamazlıktan gelmeeeeeeHani süt içmem gerekiyordu nasıl komün yapılarda yaşadım yaşım yetmez mi hocam
Komün yaşamda nasıl bir sakınca görüyorsunuz onlarda sizin gibi et pişiriyorlar
Komün yapılarda bulunmadım hocam sorunuzun cevabı bu galiba neyse bu konuştuklarımızı anlamayan arkadaşlarım olacaktır yaş falan sorarlar gelip hocam sizinle tartışmayı özlemişim hoş geldin demeniz yeterliKomünler için sütten daha güzeli mi var ayrıca komün yapılardan bahsettim ben topluluklardan değil anlamamazlıktan gelmeeeeee
Hoşgeldin ibn haldunun talebesiKomün yapılarda bulunmadım hocam sorunuzun cevabı bu galiba neyse bu konuştuklarımızı anlamayan arkadaşlarım olacaktır yaş falan sorarlar gelip hocam sizinle tartışmayı özlemişim hoş geldin demeniz yeterli