Korku bizim kitabımız da yok gecemizi seninle uğraşarak geciremeyiz ya kadircim kusura bakma lunaparka git sen çocuk eğlendiremiyoruzŞikayete Bak şikayete genco korkma beee .sjsjsjsj
Korku bizim kitabımız da yok gecemizi seninle uğraşarak geciremeyiz ya kadircim kusura bakma lunaparka git sen çocuk eğlendiremiyoruzŞikayete Bak şikayete genco korkma beee .sjsjsjsj
Yiğidim vak tekrar soruyorum, olayı nerde cıkarttım, nerde geri vites yaptım. Bunların cevabını vermeden boşuna yazma, kendını kucuk duruma dusuruyorsun eger konuştuğun kelimeyi savunamıcaksan sana gırıga davrandığım gibi, Beşiri davrandığım gıbı davranırım. İddialarını seri bir sekılde savunBizim prime ihtiyacımız yok kadircim prim kasmak isteyen olay yaratmaya çalışan sensin geri vites yapan yine sensin söyle kim kızdı sana geri vites yaptın
Ben küçük duruma düşecek bir yazı yazdığımı düşünmüyorum da tehdit mi ettin şimdi sen elinden geleni ardına koyma aslanımYiğidim vak tekrar soruyorum, olayı nerde cıkarttım, nerde geri vites yaptım. Bunların cevabını vermeden boşuna yazma, kendını kucuk duruma dusuruyorsun eger konuştuğun kelimeyi savunamıcaksan sana gırıga davrandığım gibi, Beşiri davrandığım gıbı davranırım. İddialarını seri bir sekılde savun
Yiğidim sen harbi iyi degılsın ateşin falan var sanırım. Burda kendın geldın bana laf attın, cevabını aldın. Sımdı hazmedemedın aklınca laf sokmaya mı calısyorsun. Hayır ayarında yok kı senınle bır konu uzerıne tartışalım. Konudan konuya alakasız bır sekılde gecıs yapıyorsun. Buda senin hıc bır konuda hiç bir fıkrinın olmadığı, sadece konuşmak ıcın konuştuğunu, forumda adını göstermeye calıstıgınin nişanesidir. O yuzden guzel karşim, ya uzak dur yada duzgun argümanlar uret tamam mı sevgili Adanalı gökbudunlu hasan. Sız kaybede kaybede baya sıkıntıya girmişsinizKorku bizim kitabımız da yok gecemizi seninle uğraşarak geciremeyiz ya kadircim kusura bakma lunaparka git sen çocuk eğlendiremiyoruz
Bak burda da konu degsıtırdı. Ben seni tehdit etmem merak etme. Tehdit ederım ama seni degıl. Küçük yastakıleri tehdıt etmiyorum karşimBen küçük duruma düşecek bir yazı yazdığımı düşünmüyorum da tehdit mi ettin şimdi sen elinden geleni ardına koyma aslanım
@BaşkanOnline . @Kadir Aydın. Tehdit savunmaya da başlamış bu rahatlık nereden geliyorYiğidim vak tekrar soruyorum, olayı nerde cıkarttım, nerde geri vites yaptım. Bunların cevabını vermeden boşuna yazma, kendını kucuk duruma dusuruyorsun eger konuştuğun kelimeyi savunamıcaksan sana gırıga davrandığım gibi, Beşiri davrandığım gıbı davranırım. İddialarını seri bir sekılde savun
Kitap okuyor musun hasan@BaşkanOnline . @Kadir Aydın. Tehdit savunmaya da başlamış bu rahatlık nereden geliyor
Bak buna cok güldüm ha bana ayarın yok diyorsunda her konuda çatip ortamı gerecek adam arıyorsun senin ayarın var mıYiğidim sen harbi iyi degılsın ateşin falan var sanırım. Burda kendın geldın bana laf attın, cevabını aldın. Sımdı hazmedemedın aklınca laf sokmaya mı calısyorsun. Hayır ayarında yok kı senınle bır konu uzerıne tartışalım. Konudan konuya alakasız bır sekılde gecıs yapıyorsun. Buda senin hıc bır konuda hiç bir fıkrinın olmadığı, sadece konuşmak ıcın konuştuğunu, forumda adını göstermeye calıstıgınin nişanesidir. O yuzden guzel karşim, ya uzak dur yada duzgun argümanlar uret tamam mı sevgili Adanalı gökbudunlu hasan. Sız kaybede kaybede baya sıkıntıya girmişsiniz
Merak etme sen senin istemediğin kadar okuyoruzKitap okuyor musun hasan
Beni bilen bilir. Ama bak sen bi acile git seri. Rapor falan al okula bu şekılde gitme. Yanındakiler de senden etkilenmesin. Yazıktır.Bak buna cok güldüm ha bana ayarın yok diyorsunda her konuda çatip ortamı gerecek adam arıyorsun senin ayarın var mı
Bence okumuyorsun. Hiç olmasa bıle gunde en az 10 sayfada okusan kelime dağarcığın gelişir, anlama kapasiten artar, konuştuklarını unutmazsın. Düzgün cümleler kurabilirsin. Senin için diyorum yani. Herkes vermez bu tavsiyesi bakMerak etme sen senin istemediğin kadar okuyoruz
Benim yanımda olanların benden sikayetti yok kadircim sen merak etme ama senden çok şikayet var uslu durmuyormussunBeni bilen bilir. Ama bak sen bi acile git seri. Rapor falan al okula bu şekılde gitme. Yanındakiler de senden etkilenmesin. Yazıktır.
Valla şikayetçi olan göremedim, genelde gökbudun şikayet eder ama Şikayetçi olan gerekli yerlere başvurabilir yinede. Seri ama bak çabuk yavaş insanı sevmemBenim yanımda olanların benden sikayetti yok kadircim sen merak etme ama senden çok şikayet var uslu durmuyormussun
Tavsiyeni kendine saklasan az biraz kendini gelistirsen ve nerde nasıl hareket edileceğini öğrensen sakin kala bilsen ortamları germeden sohbet edebilsen ne güzel olacaktıBence okumuyorsun. Hiç olmasa bıle gunde en az 10 sayfada okusan kelime dağarcığın gelişir, anlama kapasiten artar, konuştuklarını unutmazsın. Düzgün cümleler kurabilirsin. Senin için diyorum yani. Herkes vermez bu tavsiyesi bak
Ama güzel karşim yine anlamıyorsun bak, benim bu hareketlerim seni ilgilendirmez ki. Yada soruyorum seni ilgilendirir mi?Tavsiyeni kendine saklasan az biraz kendini gelistirsen ve nerde nasıl hareket edileceğini öğrensen sakin kala bilsen ortamları germeden sohbet edebilsen ne güzel olacaktı
Kendini çok komik sanıyorsun ama değilsin o yüzden daha fazla rezil olmaman için susmanı tavsiye ederimValla şikayetçi olan göremedim, genelde gökbudun şikayet eder ama Şikayetçi olan gerekli yerlere başvurabilir yinede. Seri ama bak çabuk yavaş insanı sevmem
He bir de ben sakinim sen tribe girdin durup duruken nolduysa sanaTavsiyeni kendine saklasan az biraz kendini gelistirsen ve nerde nasıl hareket edileceğini öğrensen sakin kala bilsen ortamları germeden sohbet edebilsen ne güzel olacaktı
Bize bulaşmadıgın sürece senin hareketlerin kendini bağlar başkasını değil kadircim sen bunu anlamak istemiyorsunAma güzel karşim yine anlamıyorsun bak, benim bu hareketlerim seni ilgilendirmez ki. Yada soruyorum seni ilgilendirir mi?
Bence sen rezil oldun yeterince be karşim. Hadi yar sabah okula gidilen geç kalma servisi kaçırmaKendini çok komik sanıyorsun ama değilsin o yüzden daha fazla rezil olmaman için susmanı tavsiye ederim
Bu senin sakin halin miHe bir de ben sakinim sen tribe girdin durup duruken nolduysa sana