FORUM SOHBET ALANI (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bizim prime ihtiyacımız yok kadircim prim kasmak isteyen olay yaratmaya çalışan sensin geri vites yapan yine sensin söyle kim kızdı sana geri vites yaptın 🤣🤣
Yiğidim vak tekrar soruyorum, olayı nerde cıkarttım, nerde geri vites yaptım. Bunların cevabını vermeden boşuna yazma, kendını kucuk duruma dusuruyorsun😄 eger konuştuğun kelimeyi savunamıcaksan sana gırıga davrandığım gibi, Beşiri davrandığım gıbı davranırım. İddialarını seri bir sekılde savun

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Yiğidim vak tekrar soruyorum, olayı nerde cıkarttım, nerde geri vites yaptım. Bunların cevabını vermeden boşuna yazma, kendını kucuk duruma dusuruyorsun😄 eger konuştuğun kelimeyi savunamıcaksan sana gırıga davrandığım gibi, Beşiri davrandığım gıbı davranırım. İddialarını seri bir sekılde savun
Ben küçük duruma düşecek bir yazı yazdığımı düşünmüyorum da tehdit mi ettin şimdi sen elinden geleni ardına koyma aslanım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Korku bizim kitabımız da yok gecemizi seninle uğraşarak geciremeyiz ya kadircim kusura bakma lunaparka git sen çocuk eğlendiremiyoruz 🤣🤣
Yiğidim sen harbi iyi degılsın ateşin falan var sanırım. Burda kendın geldın bana laf attın, cevabını aldın. Sımdı hazmedemedın aklınca laf sokmaya mı calısyorsun. Hayır ayarında yok kı senınle bır konu uzerıne tartışalım. Konudan konuya alakasız bır sekılde gecıs yapıyorsun. Buda senin hıc bır konuda hiç bir fıkrinın olmadığı, sadece konuşmak ıcın konuştuğunu, forumda adını göstermeye calıstıgınin nişanesidir. O yuzden guzel karşim, ya uzak dur yada duzgun argümanlar uret tamam mı sevgili Adanalı gökbudunlu hasan. Sız kaybede kaybede baya sıkıntıya girmişsiniz 😄😄😄😄

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben küçük duruma düşecek bir yazı yazdığımı düşünmüyorum da tehdit mi ettin şimdi sen elinden geleni ardına koyma aslanım
Bak burda da konu degsıtırdı. Ben seni tehdit etmem merak etme. Tehdit ederım ama seni degıl. Küçük yastakıleri tehdıt etmiyorum karşim 😀😀

ADANALI0102

Vatandaş
@BaşkanOnline . @Kadir Aydın. Tehdit savunmaya da başlamış bu rahatlık nereden geliyor

ADANALI0102

Vatandaş
Yiğidim sen harbi iyi degılsın ateşin falan var sanırım. Burda kendın geldın bana laf attın, cevabını aldın. Sımdı hazmedemedın aklınca laf sokmaya mı calısyorsun. Hayır ayarında yok kı senınle bır konu uzerıne tartışalım. Konudan konuya alakasız bır sekılde gecıs yapıyorsun. Buda senin hıc bır konuda hiç bir fıkrinın olmadığı, sadece konuşmak ıcın konuştuğunu, forumda adını göstermeye calıstıgınin nişanesidir. O yuzden guzel karşim, ya uzak dur yada duzgun argümanlar uret tamam mı sevgili Adanalı gökbudunlu hasan. Sız kaybede kaybede baya sıkıntıya girmişsiniz 😄😄😄😄
Bak buna cok güldüm 🤣🤣🤣 ha bana ayarın yok diyorsunda her konuda çatip ortamı gerecek adam arıyorsun senin ayarın var mı

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bak buna cok güldüm 🤣🤣🤣 ha bana ayarın yok diyorsunda her konuda çatip ortamı gerecek adam arıyorsun senin ayarın var mı
Beni bilen bilir. Ama bak sen bi acile git seri. Rapor falan al okula bu şekılde gitme. Yanındakiler de senden etkilenmesin. Yazıktır.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Merak etme sen senin istemediğin kadar okuyoruz
Bence okumuyorsun. Hiç olmasa bıle gunde en az 10 sayfada okusan kelime dağarcığın gelişir, anlama kapasiten artar, konuştuklarını unutmazsın. Düzgün cümleler kurabilirsin. Senin için diyorum yani. Herkes vermez bu tavsiyesi bak

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Benim yanımda olanların benden sikayetti yok kadircim sen merak etme ama senden çok şikayet var uslu durmuyormussun
Valla şikayetçi olan göremedim, genelde gökbudun şikayet eder ama😄😄 Şikayetçi olan gerekli yerlere başvurabilir yinede. Seri ama bak çabuk yavaş insanı sevmem

ADANALI0102

Vatandaş
Bence okumuyorsun. Hiç olmasa bıle gunde en az 10 sayfada okusan kelime dağarcığın gelişir, anlama kapasiten artar, konuştuklarını unutmazsın. Düzgün cümleler kurabilirsin. Senin için diyorum yani. Herkes vermez bu tavsiyesi bak
Tavsiyeni kendine saklasan az biraz kendini gelistirsen ve nerde nasıl hareket edileceğini öğrensen sakin kala bilsen ortamları germeden sohbet edebilsen ne güzel olacaktı

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Tavsiyeni kendine saklasan az biraz kendini gelistirsen ve nerde nasıl hareket edileceğini öğrensen sakin kala bilsen ortamları germeden sohbet edebilsen ne güzel olacaktı
Ama güzel karşim yine anlamıyorsun bak, benim bu hareketlerim seni ilgilendirmez ki. Yada soruyorum seni ilgilendirir mi?