FORUM SOHBET ALANI (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Rahat ol sen bak keyfine. Çekilin köşede oynayın hadi. İhtiyacın olduğunda söyle yardım eder bizim yiğitler sana. Makam falan lazımsa soyle hallederız
Sen parka mi gideceksin iki gözümün çiçeği bizim Makam mevki ile işimiz yok aslanım bizi bilen bilir biz öyle sizin gibi Makam mevki için sürekli yer değiştirenlerden değiliz sen merak etme

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen parka mi gideceksin iki gözümün çiçeği bizim Makam mevki ile işimiz yok aslanım bizi bilen bilir biz öyle sizin gibi Makam mevki için sürekli yer değiştirenlerden değiliz sen merak etme
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 işte şimdi patladım.

Hele şu makam mevki için yer degstırenlerden değiliz dedın ya dalak böbrek ciğer hiçbiri kalmadı😄
Babacan sizin parti isminiz kac defa degsıtı, partınız kac defa birleşti, kac ıttıfak kurup dağıttınız.
Ya sen oyunu bilmiyorsun, ya partini bilmiyorsun yada konuşmak için konuşuyorsun.
Kimlere kaldık ya Rab.

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 işte şimdi patladım.

Hele şu makam mevki için yer degstırenlerden değiliz dedın ya dalak böbrek ciğer hiçbiriyle kalmadı😄
Babacan sizin parti isminiz kac defa degsıtı, partınız kac defa birleşti, kac ıttıfak kurup dağıttınız.
Ya sen oyunu bilmiyorsun, ya partini bilmiyorsun yada konuşmak için konuşuyorsun.
Kimlere kaldık ya Rab.
Patladiysan gel de tamir edelim havan kaçmasın daha fazla birleşmek ile yer değiştirmeyi aynı kaba koymandan belli oluyor ki okuduğun hiç bir kitabı anlamamışsın yazık

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Patladiysan gel de tamir edelim havan kaçmasın daha fazla birleşmek ile yer değiştirmeyi aynı kaba koymandan belli oluyor ki okuduğun hiç bir kitabı anlamamışsın yazık
😀😀😀😀 makam mevki peşinde koşmazlarmış. Belli oluyor. Zaten partinize bakınca anlaşılıyor neyin ne oldugu kandırmayın kendızi hadi bakim uyuyn sız sıze bu kadar ayar yeter