Ağlamasın gelsin burayaTmm kanka soralım
Ağlamasın gelsin burayaTmm kanka soralım
aferinTabii gırıg kızarsa hemen değiştiririm efecim zaten
Yanlız kanka Gırıg kimse gitmiyor soran ona geliyor kusura bakmaAğlamasın gelsin buraya
Rahat ol sen bak keyfine. Çekilin köşede oynayın hadi. İhtiyacın olduğunda söyle yardım eder bizim yiğitler sana. Makam falan lazımsa soyle hallederızHe ya çok belli kendini büyük hissette az mutlu ol kadircim
Devrik cümle arayada erkek kimseye olarak düzenlemelisinYanlız kanka Gırıg kimse gitmiyor soran ona geliyor kusura bakma
puahahhahaha çok komik bir parti ya buYanlız kanka Gırıg kimse gitmiyor soran ona geliyor kusura bakma
Sen parka mi gideceksin iki gözümün çiçeği bizim Makam mevki ile işimiz yok aslanım bizi bilen bilir biz öyle sizin gibi Makam mevki için sürekli yer değiştirenlerden değiliz sen merak etmeRahat ol sen bak keyfine. Çekilin köşede oynayın hadi. İhtiyacın olduğunda söyle yardım eder bizim yiğitler sana. Makam falan lazımsa soyle hallederız
Kitap okumalısın.Yanlız kanka Gırıg kimse gitmiyor soran ona geliyor kusura bakma
Kanka sayenizde çok güldüm bu gecepuahahhahaha çok komik bir parti ya bu
Sen merak etme ben senin tahmin edemediğin kadar kitap okuyorumdurKitap okumalısın.
işte şimdi patladım.Sen parka mi gideceksin iki gözümün çiçeği bizim Makam mevki ile işimiz yok aslanım bizi bilen bilir biz öyle sizin gibi Makam mevki için sürekli yer değiştirenlerden değiliz sen merak etme
bencede gırıg yeterince güldüremiyor siziKanka sayenizde çok güldüm bu gece
Okumuyorsun. Bizi kandırıyorsun hadi, kendini kandıramazsın asla.Sen merak etme ben senin tahmin edemediğin kadar kitap okuyorumdur
Sen bundan faydalandın demekki. Güzel aferinEkli dosyayı görüntüle 18048
kanka sen onu boşver bak sana ne güzel kitap buldum al bunu oku fiyatı da gayet iyiymiş
Patladiysan gel de tamir edelim havan kaçmasın daha fazla birleşmek ile yer değiştirmeyi aynı kaba koymandan belli oluyor ki okuduğun hiç bir kitabı anlamamışsın yazıkişte şimdi patladım.
Hele şu makam mevki için yer degstırenlerden değiliz dedın ya dalak böbrek ciğer hiçbiriyle kalmadı
Babacan sizin parti isminiz kac defa degsıtı, partınız kac defa birleşti, kac ıttıfak kurup dağıttınız.
Ya sen oyunu bilmiyorsun, ya partini bilmiyorsun yada konuşmak için konuşuyorsun.
Kimlere kaldık ya Rab.
yok benim okuduğum kitapları sen okuyamazsın ama bundan başlayabilirsinSen bundan faydalandın demekki. Güzel aferin
makam mevki peşinde koşmazlarmış. Belli oluyor. Zaten partinize bakınca anlaşılıyor neyin ne oldugu kandırmayın kendızi hadi bakim uyuyn sız sıze bu kadar ayar yeterPatladiysan gel de tamir edelim havan kaçmasın daha fazla birleşmek ile yer değiştirmeyi aynı kaba koymandan belli oluyor ki okuduğun hiç bir kitabı anlamamışsın yazık
Senin hiç birsey yaptığın yok burda film yapma kimseye. Olmuyor başaramıyorsunyok benim okuduğum kitapları sen okuyamazsın ama bundan başlayabilirsin
bu kim şey mi her zaman ben telefon onayı yapamam diyip multiden ban yiyen arkadaşmıydı kapıcısınıda başlatmıştı oyuna neydi adı onun komşununyok benim okuduğum kitapları sen okuyamazsın ama bundan başlayabilirsin