FORUM SOHBET ALANI (31 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Yaptığım icraatlar belli. Kendıme sahip cıkıyorum partimede sahip çıkıyorum. Ama sen kendıne sahip bıle cıkamazsın, abilerinden yardım istersin onlar sana sahip çıkar. Şekil Arda görüldüğü üzere ümit abin hemen sana sahip çıkmaya geldi. Gruplarımız ss atıp, help mi yazdın yoksa 😄
Bizim senin gibi abilere ihtiyacımız yok kadircim çok şükür kendi savunmamızı kendimiz yapıyoruz senin gibilere meydan bırakmıyoruz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
benim multi ortağım yok kanka olsa inan farkedemezsin sen ayrıca multiyi boş ver o palavra emziğin nerde onu söyle de susturalım seni
senin okulun açılmadı mı abicim hala hadi yat uyu bırak sen emzik verme işlerini oy kullanamayan adamsın senin bu oyundaki vasfın nötr bile değil negatif yok olmayı bırak eksilerdesin :D

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
senin okulun açılmadı mı abicim hala hadi yat uyu bırak sen emzik verme işlerini oy kullanamayan adamsın senin bu oyundaki vasfın nötr bile değil negatif yok olmayı bırak eksilerdesin :D
yönetim burda yok ya yoksa sorardım ben oy kullanıyo muyum kullanmıyo muyum siz kaçıncı asırdan geldiniz ya of bunlar çok eski