Senin seviye zaten yerde geziyor kadircim benim düşürmeme ne gerek var kendimi yoramamBu şekilde konuşarak üste çıkamıyorsun paşası, farklı argümanlar gel, yoksa seni daha dikkate alamıcam. Seviye mi düşünüyorsun bu şekilde
Senin seviye zaten yerde geziyor kadircim benim düşürmeme ne gerek var kendimi yoramamBu şekilde konuşarak üste çıkamıyorsun paşası, farklı argümanlar gel, yoksa seni daha dikkate alamıcam. Seviye mi düşünüyorsun bu şekilde
Edemezsin tabi, farketmek için benim gibi yüksek seviyede olman gerekir.senin seviyen var mıydı farketmemişim
Sen çekil kenarda ağla hadi, abin geldi ona ayar verıcem şimdi.Senin seviye zaten yerde geziyor kadircim benim düşürmeme ne gerek var kendimi yoramam
seviyelere tersten bakılırsa evet en yüksekte sensinEdemezsin tabi, farketmek için benim gibi yüksek seviyede olman gerekir.
nerde multi ortağın cimcime kapı komşun ortalıkta yokhah tamam tamam kanka en lider sensin tamam ağlama ya nerdeydi bunun emziği
Bizim senin gibi abilere ihtiyacımız yok kadircim çok şükür kendi savunmamızı kendimiz yapıyoruz senin gibilere meydan bırakmıyoruzYaptığım icraatlar belli. Kendıme sahip cıkıyorum partimede sahip çıkıyorum. Ama sen kendıne sahip bıle cıkamazsın, abilerinden yardım istersin onlar sana sahip çıkar. Şekil Arda görüldüğü üzere ümit abin hemen sana sahip çıkmaya geldi. Gruplarımız ss atıp, help mi yazdın yoksa
Liseli atışması gibi cevaplar verme. Sende elendin, çık hadi başkası gelsin yiğidimseviyelere tersten bakılırsa evet en yüksekte sensin
Cimcime değil burak.bulutun kardesinerde multi ortağın cimcime kapı komşun ortalıkta yok
Buda mı gırıg gibinerde multi ortağın cimcime kapı komşun ortalıkta yok
HaydaaaaaCimcime değil burak.bulutun kardesi
burak bulutun kapı komşusu ümit zehra nerdeCimcime değil burak.bulutun kardesi
benim multi ortağım yok kanka olsa inan farkedemezsin sen ayrıca multiyi boş ver o palavra emziğin nerde onu söyle de susturalım seninerde multi ortağın cimcime kapı komşun ortalıkta yok
Adama oy kullan diyoruz sanki atom bombasi firlatacak o derece heyecanlaniyor her seçimburak bulutun kapı komşusu ümit zehra nerde
kaşınıyosun sen galiba he ne diyosun kaşıyım mı seniburak bulutun kapı komşusu ümit zehra nerde
senin okulun açılmadı mı abicim hala hadi yat uyu bırak sen emzik verme işlerini oy kullanamayan adamsın senin bu oyundaki vasfın nötr bile değil negatif yok olmayı bırak eksilerdesinbenim multi ortağım yok kanka olsa inan farkedemezsin sen ayrıca multiyi boş ver o palavra emziğin nerde onu söyle de susturalım seni
Buda bilgem gibi doktormus 2 senedir asistan amabenim multi ortağım yok kanka olsa inan farkedemezsin sen ayrıca multiyi boş ver o palavra emziğin nerde onu söyle de susturalım seni
ayn ayn buda geldi bakAdama oy kullan diyoruz sanki atom bombasi firlatacak o derece heyecanlaniyor her seçim
gel kaşı bakayım gücün yetiyorsa abisikaşınıyosun sen galiba he ne diyosun kaşıyım mı seni
senin gücün yetmez abilerini gönder önden ama hepsini hizaya sokayım sonra sıra sendegel kaşı bakayım gücün yetiyorsa abisi
yönetim burda yok ya yoksa sorardım ben oy kullanıyo muyum kullanmıyo muyum siz kaçıncı asırdan geldiniz ya of bunlar çok eskisenin okulun açılmadı mı abicim hala hadi yat uyu bırak sen emzik verme işlerini oy kullanamayan adamsın senin bu oyundaki vasfın nötr bile değil negatif yok olmayı bırak eksilerdesin