E
Emirhan'
Ziyaretçi
Seni buralara biz getirdik umit bizim yetkimiz ve gücümüz olmasa hala banliydin unutmaayn ayn buda geldi bak
Seni buralara biz getirdik umit bizim yetkimiz ve gücümüz olmasa hala banliydin unutmaayn ayn buda geldi bak
Buda mı doktor.Buda bilgem gibi doktormus 2 senedir asistan ama
Gök yüzünün en güzel bulut'u:Seni buralara biz getirdik umit bizim yetkimiz ve gücümüz olmasa hala banliydin unutma
ben kaşırsam bidaha kalkamazsın yazıktır ben küçükleri incitemem kıyamam biliyon mu biraz büyü bakarızgel kaşı bakayım gücün yetiyorsa abisi
asdasdsgdsgsdgkdsk ümit benden yemediğin laf kalmadı zırladığın günlerin ssleri duruyor az susben kaşırsam bidaha kalkamazsın yazıktır ben küçükleri incitemem kıyamam biliyon mu biraz büyü bakarız
senmi getirdin beni osidjufhgdhejküloidufh ay hiç güleceğim yoktu bak bu çok iyiydi skdjfhgrbenmSeni buralara biz getirdik umit bizim yetkimiz ve gücümüz olmasa hala banliydin unutma
Benım oyun Başkanlığı doneminde banada geldı bu, af hakkından yararlanmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusun abi dedı. Bak şimdi hatırladım. Bak görüyor mu sımdı gelmiş nasıl laf kalabalığı yapıyorSeni buralara biz getirdik umit bizim yetkimiz ve gücümüz olmasa hala banliydin unutma
Minik asistan bu ama bilgeme yaklasamaz o ordinaryus geçen acile 28 yaralı 8 ex 6 dikis atmisBuda mı doktor.
asdasfkjfkjlsakjlasdkljasdlkjasdlkjasjldkasjlkd multicileri niye affediyorsunuz siz bilader ben yokken sana dilenmeye gelmiş demekBenım oyun Başkanlığı doneminde banada geldı bu, af hakkından yararlanmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusun abi dedı. Bak şimdi hatırladım. Bak görüyor mu sımdı gelmiş nasıl laf kalabalığı yapıyor
o zamanlar saygı duyduğum kişiler listesine girdiğin için sana bişey demiyordum ama benim bişey dediklerim beni çok iyi biliyo sen rahat olasdasdsgdsgsdgkdsk ümit benden yemediğin laf kalmadı zırladığın günlerin ssleri duruyor az sus
Medyaonline kurucusu yazmis jsjsjsjsjs git ac dedim yaninada samet unali verdim ayni keloglandaki devler gibi oldularBenım oyun Başkanlığı doneminde banada geldı bu, af hakkından yararlanmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusun abi dedı. Bak şimdi hatırladım. Bak görüyor mu sımdı gelmiş nasıl laf kalabalığı yapıyor
sen çok güzel rüyalar görüyormuşsun seni film sektörüne mi soksak aceba heBenım oyun Başkanlığı doneminde banada geldı bu, af hakkından yararlanmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusun abi dedı. Bak şimdi hatırladım. Bak görüyor mu sımdı gelmiş nasıl laf kalabalığı yapıyor
sen onu boşver 8 invite yapana nitro veriyorlarmı hala onu anlato zamanlar saygı duyduğum kişiler listesine girdiğin için sana bişey demiyordum ama benim bişey dediklerim beni çok iyi biliyo sen rahat ol
Sjsjsjsjdjdkdjdjdjdkdösmsbsj haykırdım şuanMedyaonline kurucusu yazmis jsjsjsjsjs git ac dedim yaninada samet unali verdim ayni keloglandaki devler gibi oldular
Jsjsjsjjsjsjsjsjwsen onu boşver 8 invite yapana nitro veriyorlarmı hala onu anlat
veriyolar gelcen misen onu boşver 8 invite yapana nitro veriyorlarmı hala onu anlat
Jsjsjsjjsjsjsjsjw
Ya var ya eskı dc dursaydı yemın olsun atardım o ss leri buraya. Ümit pardon Zehra şey cimcime daha dün abi diye dolaşırken bugun gelmiş kabadayı rolü mü yapıyorsun sen. Bilgem ablasının biricik kuzusu, ablamla ameliyata girdnı mısen çok güzel rüyalar görüyormuşsun seni film sektörüne mi soksak aceba he