Yav hamzaaaa, sen niye birseyleri anlamıyorsun hemenSaltanatla, Asil Türk'ün bir bağlantısı mı var? Ben hiçbir şey anlamadım bu konudan?
Yav hamzaaaa, sen niye birseyleri anlamıyorsun hemenSaltanatla, Asil Türk'ün bir bağlantısı mı var? Ben hiçbir şey anlamadım bu konudan?
Mesajlar karışık kim kime ne diyor belli değil ama bu konuda haklısın herhaldeYav hamzaaaa, sen niye birseyleri anlamıyorsun hemen
@Şimal_nazzz yeter srtık bu yaptıkların. Cagrı başkanın peşini bırakın bıktık sizdenİsimler ortada başkanım.
@Şimal_nazzz hesap ver
Çağrıya ver hemen başkanlığı bu kadar destekliyorsan ve güveniyorsan @cagribaskan00 iste altin ok başkanlığını serii@Şimal_nazzz yeter srtık bu yaptıkların. Cagrı başkanın peşini bırakın bıktık sizden
Ben ona o teklifide yaptım, kabul etmedı. Altın ok senınle guzel dedı.Çağrı başkanı manipülasyonlarınız ile yıkamayacaksınız.Çağrıya ver hemen başkanlığı bu kadar destekliyorsan ve güveniyorsan @cagribaskan00 iste altin ok başkanlığını serii
Kanıt?Ben ona o teklifide yaptım, kabul etmedı. Altın ok senınle guzel dedı.Çağrı başkanı manipülasyonlarınız ile yıkamayacaksınız.
Yav tamam arkadaşlar maaş konusundan buralara kadar nasıl geldi konu herkes bir sakin olsun yeterKanıt?
Seni altin ok baskani olarak gormek istiyoruz hakkimi yedirmeYav tamam arkadaşlar maaş konusundan buralara kadar nasıl geldi konu herkes bir sakin olsun yeter
Yok sağolun ben kimsenin makamına göz dikmem herkes bir çabayla emekle geliyor oralaraSeni altin ok baskani olarak gormek istiyoruz hakkimi yedirme
Başkanım @Şimal_nazzz başkan ve @ecemm başkan arkandan konuşmuş . Kınıyoruz şuanYok sağolun ben kimsenin makamına göz dikmem herkes bir çabayla emekle geliyor oralara
Ya konuşsun boşverin başkanım kimseye iftira atamam gözümle görmedim boşverBaşkanım @Şimal_nazzz başkan ve @ecemm başkan arkandan konuşmuş . Kınıyoruz şuan
Makamı hak etmedi diyen kim Çağrı başkanım?KAMUOYUNA DUYURULUR !!
Merhaba başkan online ailesi.ve tüm başkanlar.biliyorsunuz ki ben atama yoluyla Kars belediye başkanı oldum.ve ben bu makamı asil Türk partisinden ( iktidar partisi ) aldım.ben bu makamı alnımın teriyle ve hakettiğim şekilde aldım.bir günde yükselerek aldım.ben normalde asil Türk partisinde kalacaktım bir sorunum yoktu.fakat kavga sorunu çıktığı için partiden ayrılmak zorunda kaldım.tüm herkesin iyiliği için.fakat bazı duyumlar aldım ki makamı hak etmedi diyorlarmış bazı partilerden başkanlar.
Bakın sayın başkanlar.burası siyaset ortamı.tabi ki istemeyen çekemeyen olucak.ben buna birşey demiyorum.lakin benim aldığım maaşa kadar düşmüşler.sayın başkanlar siz çift maaş almıyonuzmu iki kısımdan oluşan ?.neden benim maaşa gözünüzü dikiyorsunuz.yapmayın lütfen.
ÇAĞRI GÜL
Bilmiyorum duyum aldım.ki belliydi zaten böyle olacağı.maaş burnumuzdan geldiMakamı hak etmedi diyen kim Çağrı başkanım?
Kim olduğunu açıklamamışsın Çağrı başkanKAMUOYUNA DUYURULUR !!
Merhaba başkan online ailesi.ve tüm başkanlar.biliyorsunuz ki ben atama yoluyla Kars belediye başkanı oldum.ve ben bu makamı asil Türk partisinden ( iktidar partisi ) aldım.ben bu makamı alnımın teriyle ve hakettiğim şekilde aldım.bir günde yükselerek aldım.ben normalde asil Türk partisinde kalacaktım bir sorunum yoktu.fakat kavga sorunu çıktığı için partiden ayrılmak zorunda kaldım.tüm herkesin iyiliği için.fakat bazı duyumlar aldım ki makamı hak etmedi diyorlarmış bazı partilerden başkanlar.
Bakın sayın başkanlar.burası siyaset ortamı.tabi ki istemeyen çekemeyen olucak.ben buna birşey demiyorum.lakin benim aldığım maaşa kadar düşmüşler.sayın başkanlar siz çift maaş almıyonuzmu iki kısımdan oluşan ?.neden benim maaşa gözünüzü dikiyorsunuz.yapmayın lütfen.
ÇAĞRI GÜL
Gerek yok kişi kendini bilir başkanımKim olduğunu açıklamamışsın Çağrı başkan