Olum ne saçmalıyosun ne alaka neeee önünde uzun yılların olacak ve gün geçtikçe cümleleri ve yazılanları anca anlayacaksın üzülme tamam mı lütfen bakAynen kanka.bak namus falan hakkında konuş sen
Olum ne saçmalıyosun ne alaka neeee önünde uzun yılların olacak ve gün geçtikçe cümleleri ve yazılanları anca anlayacaksın üzülme tamam mı lütfen bakAynen kanka.bak namus falan hakkında konuş sen
Aynen kankam.namus kadın hakkı falan ha ?Olum ne saçmalıyosun ne alaka neeee önünde uzun yılların olacak ve gün geçtikçe cümleleri ve yazılanları anca anlayacaksın üzülme tamam mı lütfen bak
Velet mi len tüysüz sen daha yeni sütten kesildin bana mi velet diyorsunBen gerçekleri söylerim sizin gibi veletlerde bakar kalır
Aynen kanka.sizin gibi cahillerle uğraşamam hadi yaylamVelet mi len tüysüz sen daha yeni sütten kesildin bana mi velet diyorsun
Olum sen hakkaten anlamıyorsun zaten ahlakı olan kadınlara yapılan bir haksızlıklara namussuzlukta tabi ki karşı duracak yoksa sen durmuyo musunAynen kankam.namus kadın hakkı falan ha ?
Tamam bugünlük bu kadar zorbalama ve uğraşma yeter.çocuklarla oynayacak kotam doldu hadi git şimdi kadın hakkı falan konuş senOlum sen hakkaten anlamıyorsun zaten ahlakı olan kadınlara yapılan bir haksızlıklara namussuzlukta tabi ki karşı duracak yoksa sen durmuyo musun
Seni gerçekten partine havale ediyorum ve umarım Allah onların yardımcıları olurTamam bugünlük bu kadar zorbalama ve uğraşma yeter.çocuklarla oynayacak kotam doldu hadi git şimdi kadın hakkı falan konuş sen
Aynen kankaaaaaahadi karış kız tavlamaya ve hakları hakkında konuşmayaSeni gerçekten partine havale ediyorum ve umarım Allah onların yardımcıları olur
Ney diyon kralBeni ilgilendirmez ben işime yoluma bakarım
Sizi bitirecem
Raporladım forumda küfür etmek yasakCeza olarak @Büyük Mesut buduna gitsin.
Olum ne diyon ne saçmalıyon sen Türkçe konuşur musun lütfen bak liseye gidiyorsun Türkçe yazıp anlatamıyosun bak Kızıcam artık sana derslerine çalış tamam mı geleceğin başkanıAynen kankaaaaaahadi karış kız tavlamaya ve hakları hakkında konuşmaya
@Fatih TUTUK hala devam ediyorSizi bitirecem
Raporladım forumda küfür etmek yasak
Aynen kanka hadi namus hakkı!!!!Olum ne diyon ne saçmalıyon sen Türkçe konuşur musun lütfen bak liseye gidiyorsun Türkçe yazıp anlatamıyosun bak Kızıcam artık sana derslerine çalış tamam mı geleceğin başkanı
Sen niye namus kavramına taktın bi sıkıntı mi varAynen kanka hadi namus hakkı!!!!
Bana da getir çekirdek
Yok sen tartışıyorsunnolmazBana da getir çekirdek
Sen niye namus kavramına taktın bi sıkıntı mi var