Teşekkür ederim reisimSelam naber hayırlı olsun meclise darbe yapmamı istemiyorsanız güzelce akıllıca oynayın başarılar umutcum
Teşekkür ederim reisimSelam naber hayırlı olsun meclise darbe yapmamı istemiyorsanız güzelce akıllıca oynayın başarılar umutcum
Naber breAleyküm selam ya
İyi bre senden naber breNaber bre
Çok kötü bre bana teşekkür etmemissin kırıldımİyi bre senden naber bre
Ya illa yazı ile edilmez demi illa etmişimdir breeÇok kötü bre bana teşekkür etmemissin kırıldım
Ya illa yazı ile edilmez demi illa etmişimdir bree
O göz damlasımı
Teşekkür ederim reisimHayırlı olsun kardeşim oyun kariyerinde başarılar
neden eminmiş, bunu anlatır mısınız önce?@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.
Kimden bahsedıon sen kral@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.
Benden herhalde abiKimden bahsedıon sen kral
Senden neden bahsetsinBenden herhalde abi
Şundan ötürü emin kendisi bu yakışıksız üslupla ve bu tarz konuşmayı süreklilik haline getirmiş.neden eminmiş, bunu anlatır mısınız önce?
ayrıca madem bir şikayetniz var neden mesajı raporlamadınız?
şimdi siz savunma verin.
magarsustan kral o kendini biliyorKimden bahsedıon sen kral
ne anlatıyon gene sen ? kimin kiminle ne muhabbeti var bilgin olmadan yorum yapma raporla geç hadi abim role playden bir haber oyun oynuyormagarsustan kral o kendini biliyor
Şundan ötürü emin kendisi bu yakışıksız üslupla ve bu tarz konuşmayı süreklilik haline getirmiş.
Araya bir telefon konuşmam girdiği için raporlayamamıştım sizin mesajınızdan sonra hemen raporladım.
O şekilde konuşup yorum yazanın muhatabını da keşke savunma vermeye davet edebilseydiniz.
İşine gelmeyince söylediklerim terbiyesizlik dozajını az daha arttırayım mı dedin yinene anlatıyon gene sen ? kimin kiminle ne muhabbeti var bilgin olmadan yorum yapma raporla geç hadi abim role playden bir haber oyun oynuyor