Yükselen Gençlik (4 Kişi İçeride)

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hayırlı olsun kardeşim oyun kariyerinde başarılar 🌹

OğuzZ

Üye
Vatandaş
@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.
neden eminmiş, bunu anlatır mısınız önce?
ayrıca madem bir şikayetniz var neden mesajı raporlamadınız?
şimdi siz savunma verin.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kimden bahsedıon sen kral

OğuzZ

Üye
Vatandaş
neden eminmiş, bunu anlatır mısınız önce?
ayrıca madem bir şikayetniz var neden mesajı raporlamadınız?
şimdi siz savunma verin.
Şundan ötürü emin kendisi bu yakışıksız üslupla ve bu tarz konuşmayı süreklilik haline getirmiş.
Araya bir telefon konuşmam girdiği için raporlayamamıştım sizin mesajınızdan sonra hemen raporladım.
O şekilde konuşup yorum yazanın muhatabını da keşke savunma vermeye davet edebilseydiniz.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Şundan ötürü emin kendisi bu yakışıksız üslupla ve bu tarz konuşmayı süreklilik haline getirmiş.
Araya bir telefon konuşmam girdiği için raporlayamamıştım sizin mesajınızdan sonra hemen raporladım.
O şekilde konuşup yorum yazanın muhatabını da keşke savunma vermeye davet edebilseydiniz.

Adam günde 3 öğün banlanıyor sonra dünyadan haberi olmayan bir arkadaş gelip saçma sapan yorum yapıyor

OğuzZ

Üye
Vatandaş
ne anlatıyon gene sen ? :D kimin kiminle ne muhabbeti var bilgin olmadan yorum yapma raporla geç hadi abim role playden bir haber oyun oynuyor :D
İşine gelmeyince söylediklerim terbiyesizlik dozajını az daha arttırayım mı dedin yine 😊
Birileriyle muhabbetin var diye bu şekilde konuşamazsın. Dünyanın en role play ve saygısız oyuncusu pardon pardon:) Seni gidi seni