Yenilikçi Demokrasi Bayrak Değişimi Hk. (7 Kişi İçeride)

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş
Değerli baskanonline ailemize saygılarımla. Hayatın kendisinde de olduğu gibi çıkışlar düşüşler dostluklar ihanetler bu oyunun içindede mevcut. Yenilikçi Demokrasi Partisinde son 5 gündür yaşanan garip olaylar sonucunda genel başkanı ve onun yönetimi arasındaki anlaşmazlık yüzünden partiyi terk etmeler sonucu genel başkan partiyi kapatıp başka bir parti ile birleşme kararı almıştır. Fakat isme değil partisine ve logosuna önem veren bir kaç arkadaş ile birlikte gece yarılarına kadar süren mücadele sonucunda partimizin kapanmaması ve yönetimin bize devredilmesi noktasında Büşra başkan ile anlaşmış bulunmaktayız. Herseyin iyi gittiği ilk 2 ye oynuyoruz dediğimiz anda yaşadığımız bu olay sonucu kan kaybetmiş olan Yenilikçi Demokrasi Partisi yeni yönetim kadrosu ile geçmişten daha güçlü bir geleceğe doğru yol alacaktır. Oyunda bütün partilere eşit derecede yakınlık kuracak olup parti çıkarları ne gerektiriyorsa o yolda hareket edecektir. Bizden önce düne kadar yaşanmış olan herhangi bir olay sonucu uzak durulan hiç bir parti ve kişiler ile yeni yönetimin ve bu yönetim altındaki partimizin şu dakika itibari ile sorunu sıkıntısı kalmamıştır. Yeni yönetimimiz aşağıdaki şekilde oluşmuş olmakta olup hepinize saygılarımı sunarım.

Parti başkanı;
M E H ME T

Başkan yardımcısı:
A H M E T 42

Parti sözcüsü:
ÖmerFaruk21

Parti sekreteri:
Hsyn44

Parti yönetim kurulu:
Eemmrraahh

Parti yönetim kurulu
Münüre

Parti yönetim kurulu
İHSANKAYA

Yenilenmiş yüzüyle Demokrasiye devam ediyoruz. ⚖️

HAYIRLI OLSUN 🕊️

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Parti kurucu başkanına öncelikle bı teşekkürü eksik etmişsiniz burada sizi kınıyorum ama sonrasında da başarılar dilerim yolunuz açık olsun

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Partiyi yarı yolda bırakan başkana bırakın teşekkürü kinanmadigina şükretsin.
Parti içi mevzuların konuşulması gereken yer değil burası saygı çerçevesinde bir yol çizilmiş herkes yolunu seçmişse bir birinize teşekkür edip başarılar dilemek yakışır diye düşünüyorum ben Yenilikçi Demokrasi üyelerine

H

hsyn[44]

Ziyaretçi
Parti içi mevzuların konuşulması gereken yer değil burası saygı çerçevesinde bir yol çizilmiş herkes yolunu seçmişse bir birinize teşekkür edip başarılar dilemek yakışır diye düşünüyorum ben Yenilikçi Demokrasi üyelerine
Sayın baskan burada sizi ilgilendiren kısım kime teşekkür edilip adilmediginden ziyade yönetimi yeni devralmis heyecanı yüksek arkadaşlara başarı dilemek yada görmezden gelmektir. Gereken teşekkür kurucu genel başkana zaten yapılmıştır. Yinede dostane olarak düşünmek istediğim nazik uyarınız için teşekkür ederiz. İyi oyunlar