Değerli baskanonline ailemize saygılarımla. Hayatın kendisinde de olduğu gibi çıkışlar düşüşler dostluklar ihanetler bu oyunun içindede mevcut. Yenilikçi Demokrasi Partisinde son 5 gündür yaşanan garip olaylar sonucunda genel başkanı ve onun yönetimi arasındaki anlaşmazlık yüzünden partiyi terk etmeler sonucu genel başkan partiyi kapatıp başka bir parti ile birleşme kararı almıştır. Fakat isme değil partisine ve logosuna önem veren bir kaç arkadaş ile birlikte gece yarılarına kadar süren mücadele sonucunda partimizin kapanmaması ve yönetimin bize devredilmesi noktasında Büşra başkan ile anlaşmış bulunmaktayız. Herseyin iyi gittiği ilk 2 ye oynuyoruz dediğimiz anda yaşadığımız bu olay sonucu kan kaybetmiş olan Yenilikçi Demokrasi Partisi yeni yönetim kadrosu ile geçmişten daha güçlü bir geleceğe doğru yol alacaktır. Oyunda bütün partilere eşit derecede yakınlık kuracak olup parti çıkarları ne gerektiriyorsa o yolda hareket edecektir. Bizden önce düne kadar yaşanmış olan herhangi bir olay sonucu uzak durulan hiç bir parti ve kişiler ile yeni yönetimin ve bu yönetim altındaki partimizin şu dakika itibari ile sorunu sıkıntısı kalmamıştır. Yeni yönetimimiz aşağıdaki şekilde oluşmuş olmakta olup hepinize saygılarımı sunarım.
Parti başkanı;
M E H ME T
Başkan yardımcısı:
A H M E T 42
Parti sözcüsü:
ÖmerFaruk21
Parti sekreteri:
Hsyn44
Parti yönetim kurulu:
Eemmrraahh
Parti yönetim kurulu
Münüre
Parti yönetim kurulu
İHSANKAYA
Yenilenmiş yüzüyle Demokrasiye devam ediyoruz.
HAYIRLI OLSUN
Parti başkanı;
M E H ME T
Başkan yardımcısı:
A H M E T 42
Parti sözcüsü:
ÖmerFaruk21
Parti sekreteri:
Hsyn44
Parti yönetim kurulu:
Eemmrraahh
Parti yönetim kurulu
Münüre
Parti yönetim kurulu
İHSANKAYA
Yenilenmiş yüzüyle Demokrasiye devam ediyoruz.
HAYIRLI OLSUN