ADALET BAKANLIĞI İSTENMEYEN OYUNCU HK. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmoB

Hürriyet 🌹
Vatandaş
Ssleri sonuçlarını bilerek paylaştım cezai işlem neyse kabul ediyorum kendi adıma.
Ortada bana edilmiş bir küfürde var 1.5ay 2 ay bi anlam farketmez benim için karalama kampanyası da değil kim olduğununda bir önemi yok oyun dışı platformdan ceza verildiğini biliyoruz o gereken cezayı alır bende gereken cezamı alırım herhangi bir başkasıda olsa gene ssleri paylaşırım gün gelir kanıt dersiniz madem makam adalet makamı ise her şey olduğu gibi sizlere aktarılır bu benim şahsi fikrim kendi metodum tecrübe dediğiniz şeyler yaşanarak öğrenilir role yapmak ise bir yaşam değil akıl işidir bu ayrımı yapabilcek seviyede bir oyuncu kitlesiyiz yoksa siyaset yapmazdık. Olaki karar devam etmesi yönünde çıkar ve olaki bu durumu yaşan bir kaç oyuncu olur ozaman ilk ben konuşurum size.
Bir çürük elma tüm sepeti çürütür. Arkanızdan küfür yiyip yanınızda dava gütmek istiyorsanız buyrun çürünün. Oyun tecrübesi bilgisi inanın umrumda değil bana maval okumayın herkes kendinden bende bu dönem hepimizin hakkından sorumluyum benim umrumda değil ama yarın başkasının umrunda olur benim çabam yarın bunu yaşamayalım.
Ek Olarak Adalet Bakanlığı Paneli Bakımda Olduğu İçin Erişemiyorum Yoksa Bu Karar Ordan Alıncakdı Görev Sürem Bitmeden Bunu Paylaşmak İstedim. Sonuçlarını bile bile.

E

E K R E M

Ziyaretçi
Hepinize söylüyorum ben bu yaşıma kadar kendime sövdürmek için gelmedim. Sonuç itibari ile anama sövülmüş. Bu sizin için ne kadar önemli size yapılsa nasıl bir tepki verirsiniz bilemiyorum ama hepinizin yazdıklarını hayretler içinde okudum.
Yok üzerinden zaman geçmiş yok başka bir platformda yapılmış yok bilmem metin palas neden daha önce benimle paylaşmamış bilemem ama ben bu laflarıda yemem
Madem emob ban yiyilecek bende ban yerim gerekirsede oyunuda bırakırım ama bunu sizlere hiç yakıştırmadım
Yiğit son olarak sana söylüyorum. Ben senin anana bacına asla sövmem ama yazıklar olsun o anaya babayaki sana terbiye verememiş seni adam edememiş.
SEN BABANIN YAPTIĞI EN BÜYÜK HATASIN YİĞİT

Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Hepinize söylüyorum ben bu yaşıma kadar kendime sövdürmek için gelmedim. Sonuç itibari ile anama sövülmüş. Bu sizin için ne kadar önemli size yapılsa nasıl bir tepki verirsiniz bilemiyorum ama hepinizin yazdıklarını hayretler içinde okudum.
Yok üzerinden zaman geçmiş yok başka bir platformda yapılmış yok bilmem metin palas neden daha önce benimle paylaşmamış bilemem ama ben bu laflarıda yemem
Madem emob ban yiyilecek bende ban yerim gerekirsede oyunuda bırakırım ama bunu sizlere hiç yakıştırmadım
Yiğit son olarak sana söylüyorum. Ben senin anana bacına asla sövmem ama yazıklar olsun o anaya babayaki sana terbiye verememiş seni adam edememiş.
Özeldende yazdım abi kadir abi kimseye küfür etme dedi o zamandan sonra etmedim bu eski küfürleri gündeme cikarma abi ben tövbe ettim zaten

Emreİzmir

Darbe Yönetimi HAVA K. K.-Meclis Başkanı
Vatandaş
Sen sonuna kadar haklisin kaldirilcak kelimeler degil baskanim yiğitde savunulcak yeri yok ama metinin amaci belli oyununa gelmeyin ilk defa yapti sey degil bu metin denen şahsın

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı

Yahu kendine sövdür, küfür ettir, sessiz kal diyen mi oldu 😀

Kendini kullandırma dedik sadece.
Bizene yigitten veya başkasından.

Peki kral destekliyoruz. Yiğit istenmeyen oyuncu olsun bizce de👍

Benim elimde de bu şekilde küfürler etmiş 20-30 kişi vardır, eski ama olsun, hepsini istenmeyen yapalım 3-5 kişi devam ederiz oyuna.

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş

Benim elimde de bu şekilde küfürler etmiş 20-30 kişi vardır, eski ama olsun, hepsini istenmeyen yapalım 3-5 kişi devam ederiz oyuna.
Kral, efeye sövdüklerim duruyor mu hala be

Ç E R K E S

🤠
Vatandaş

Kral ailene sövüldükten sonra sadece ssleri elinde tutmakla yetiniyorsan o da ilginç bir yaşam tarzı saygı duyarım

Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Kral ailene sövüldükten sonra sadece ssleri elinde tutmakla yetiniyorsan o da ilginç bir yaşam tarzı saygı duyarım
Ne yapalım çerkesim be kaç defa özür diledim yaptığım hatanın farkındayım kimseye etmedim zaten birde şöyle düşün niye kimseye ana bacı girmedimde ikisine küfür ettim bu zamana kadar o ara bi neden bi kışkırtma vardır elbet

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı

Bunu mu anladın gerçekten 😀
Sen rahat ol 2 tane atar geçeriz mesele değil.
Ama bunun içinde başkasının gazına, yönlendirmesine ihtiyacım olmadan yaparım.

Çünkü ben piyon değilim, 1 veya 2 kare ileri git deyince gideyim.

Multiton

🪽ⓈⓁⓅ🪽,⚛️🄰🅁🄶🄴⚛️,⚙️🆃🅲🅿⚙️ 𝙆𝙪𝙧𝙪𝙘𝙪𝙨𝙪
Vatandaş
Burada provokasyon yapıldığı iddiasına katılıyorum.5 Eylül 2024 tarihinde bu yazışma gerçekleşmiş ve Metin adlı kişi bunu şahısa ekran görüntüsü çekerek göndermiş ve forumda oyunun içindeki yazışmalar vs.hariç diğer platformlar üzerinden SS'ler gönderilip toplum içerisine bu ekran görüntülerini paylaşmak suç olduğu halde paylaşılmıştır.
Ayrıca,Yiğit'in dediğine göre özür dileyip bir daha yapmamış ve aynı zamanda da tövbe etmiştir.Bu yüzdende Yiğit'in daha fazla baskı altına alınmaması taraftarıyım.

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı
Ne yapalım çerkesim be kaç defa özür diledim yaptığım hatanın farkındayım kimseye etmedim zaten birde şöyle düşün niye kimseye ana bacı girmedimde ikisine küfür ettim bu zamana kadar o ara bi neden bi kışkırtma vardır elbet

Dileme kardeşim. Küfür ettiysen ya arkasında duracak kadar delikanlı ol, yada istenmediğin yerden gitmeyi bilecek kadar gururlu.
Sil hesabini git, yaşın küçük kulagina da küpe olsun bu.
Hele ki reelde bu işlere girme canını yakarlar, klavyen seni kurtaramaz.

Küfür etme, edeceksen de neye ettiğini bil, sonuçlarını düşün.
Dusunemediysen de özür dileme, kendin aksiyonunu al.

Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Dileme kardeşim. Küfür ettiysen ya arkasında duracak kadar delikanlı ol, yada istenmediğin yerden gitmeyi bilecek kadar gururlu.
Sil hesabini git, yaşın küçük kulagina da küpe olsun bu.
Hele ki reelde bu işlere girme canını yakarlar, klavyen seni kurtaramaz.

Küfür etme, edeceksen de neye ettiğini bil, sonuçlarını düşün.
Dusunemediysen de özür dileme, kendin aksiyonunu al.
O küfürün arkasında durmak istemiyorum abi hatam o benim ama sil dersen tabi silerim hesabi sorun yok

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı
O küfürün arkasında durmak istemiyorum abi hatam o benim ama sil dersen tabi silerim hesabi sorun yok

Banane kardeşim, ben seni savunmuyorum.
Küfür edecek kadar aklın varsa , ne yapacağını bilecek kadar da vardır.

Oyunun %60 ı seni istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...