Kesin alır o ışığı aldım benDaha alamamış. Alacak ama
Kesin alır o ışığı aldım benDaha alamamış. Alacak ama
Gel ben sana vercem gel gel Asıl Türk e gelmek istiyormuşsun buyur gel gerekeni vereyim ben sana başkan kop gel hadi canım bekletme işlerim var particilik oynuyoruz boş zamanım fazla yokWiki Miki bilmem ben bana kimden ne alacağımı söylediler bende alacağımı alırım. Sen çok okumak istiyorsan git oku kardelen kız
Bu tarlaya da bir şinik kekere mekere ekmişler.Wiki Miki bilmem ben bana kimden ne alacağımı söylediler bende alacağımı alırım. Sen çok okumak istiyorsan git oku kardelen kız
Arkadaş birazcık gerginGel ben sana vercem gel gel Asıl Türk e gelmek istiyormuşsun buyur gel gerekeni vereyim ben sana başkan kop gel hadi canım bekletme işlerim var particilik oynuyoruz boş zamanım fazla yok
Bende aldım. Kesinlikle alacakKesin alır o ışığı aldım ben
Reis sen gel ben parti başkanıyım sen gel benim partime ben sana istediğin parayı verecem. Sen bakma bunlara bunlar halden anlamaz hak hukuk bilmezAnlattım oku birdaha
Adalet bakanı var oraya yazın birde bence o işinizi çözerHemen ona da yönlendirelim hakkımızı savunsun, daha köprü alıcaz
Sen ne istedin canım buyurArkadaş birazcık gergin
Gerekli mercilere dumrul stili ile süper kahraman inişi yapma zamanı gelmiş anlaşılanAdalet bakanı var oraya yazın birde bence o işinizi çözer
Çay ?Sen ne istedin canım buyur
HahahahahhahaahhahaGerekli mercilere dumrul stili ile süper kahraman inişi yapma zamanı gelmiş anlaşılan
Senin basının altından çıkmış Ekrem abisiTövbe ben ekonomi bakanı değilim
Bolu beyi tabi alır abimBende aldım. Kesinlikle alacak
Çay galmamış Gaaaave içer miydiniz
Olur kaç şeker canim
Abi mazlumlara yoldaş oldum. İçişleri bakanı hanedan partisine gidersen seni bolu valisi yaparım, para veririm dedi ben şahidimSenin basının altından çıkmış Ekrem abisi
Ben şekersiz içiyorum. Servisi ben yapacaktım sen mi yapıcan pikiii kupa bardak varsa lütfenOlur kaç şeker canim
Bana da seni Cumhurbaşkanı yapacağım dedi daha da bekliyorum gndlnfldmfAbi mazlumlara yoldaş oldum. İçişleri bakanı hanedan partisine gidersen seni bolu valisi yaparım, para veririm dedi ben şahidim