B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Nası yani ekrem aslında bilgem miO kadar komik varlıklarki kendi kimlikleriyle bile oyun oynamayı beceremiyorlar reziller
Nası yani ekrem aslında bilgem miO kadar komik varlıklarki kendi kimlikleriyle bile oyun oynamayı beceremiyorlar reziller
Djdkkdkdkdkdkdkd bahar o bahar bilgem diye birisi yok MesutNası yani ekrem aslında bilgem mi
HaydaaaaaaDjdkkdkdkdkdkdkd bahar o bahar bilgem diye birisi yok Mesut
Nyse venezuellada yangın çıkmş bn ameliyata gircem efe buralar sana emnet aplamHaydaaaaaa
18 saat vergi kasan doktor sadece Türkiye’de görülürdü böyle bir tip anca zatenNyse venezuellada yangın çıkmş bn ameliyata gircem efe buralar sana emnet aplam
Bilgem doktor muydu vay be18 saat vergi kasan doktor sadece Türkiye’de görülürdü böyle bir tip anca zaten
Kadın başhekimdi öyle deme. Başhekimler çok yoğun olmuyorsa demekki18 saat vergi kasan doktor sadece Türkiye’de görülürdü böyle bir tip anca zaten
O da mareşalmişNeyse ben bu konuyu kapatıyorum demin gördüm cengiz onlinedi durduk yere fırça atmasın bize @MAGARSUS
Tbmm 3301 taa kendisiO da mareşalmiş
Aynen kirvem 12 oy potansiyeliyle sürekli iş çözüyordu ben şahidim çok delikanlıdır dürüsttür sözünün eridir sek erkekTbmm 3301 taa kendisi
Aynen kirvem 12 oy potansiyeliyle sürekli iş çözüyordu ben şahidim çok delikanlıdır dürüsttür sözünün eridir sek erkek
Bilgem ablasına söz verdiği için bizi sırtımızdan vurmuştu elinde ne bilgem abla kaldı ne de biz öyle ileri görüşlü stratejist bi adamdır bi de teneke bağlandı arkasına geçtiği yerden ses geliyor anlıyosun ki o gelmiş gülmeye başlıyorsun
En son bürküt emin ellerde dediydiBilgem ablasına söz verdiği için bizi sırtımızdan vurmuştu elinde ne bilgem abla kaldı ne de biz öyle ileri görüşlü stratejist bi adamdır bi de teneke bağlandı arkasına geçtiği yerden ses geliyor anlıyosun ki o gelmiş gülmeye başlıyorsun
Nyse daha fazla yazmayalım şimdi yorumları görür verecek cevabı da yok herkes bana hayran imasıyla naralar atar bir iki kamyon arkası sözü bir iki janti esaslı içi boş delikanlı söylemler sonra da cevap verdim sanır rollenir arkandan da ağızlarının payını verdim merdim der ne söylediğini de anlamıyon halbukiEn son bürküt emin ellerde dediydi
Yarıldım bir tarif anca bukadar güzel olurNyse daha fazla yazmayalım şimdi yorumları görür verecek cevabı da yok herkes bana hayran imasıyla naralar atar bir iki kamyon arkası sözü bir iki janti esaslı içi boş delikanlı söylemler sonra da cevap verdim sanır rollenir arkandan da ağızlarının payını verdim merdim der ne söylediğini de anlamıyon halbuki
Tutunamayanlara gelYarıldım bir tarif anca bukadar güzel olur
Efeyi kovTutunamayanlara gel
Çirkef bi adam o kovayım dersin seni rezil eder baş edilmiyor herifle bırak kalsın takılıyor kendi kendine kirvemEfeyi kov