bana dediysen ben cevap vereyim ilk sataşan kendisi olmuştur oyunda üyelik açıp direk dikkat çekmeye çalışıp üzerime oynamaya çalışan ama sonu hüsran oldu gördüğün üzere böyle olmuyor bu tarz işler biraz iletişim gerektiriyor bize özeniyorsa bunları göz önüne almalı. 2.cisi bunları bu platformda yaparken meslek ayrımı yapmam avukatmış hakimmiş doktormuş karşımdakinde bakmam bu tarz şeylere bu geleneğe yabancıyım burda herkes eşit kaosla besleniyoruz üzgünüm buda bizi güçlü yapıyor her zamanYaygara yapan yok kadir adamın ağzından birşey duydunmu ben söylüyorum. Şimdi lütfen uzaklaş efe başkanla muhabbet ediyorum
Aynen efe başkanım güçlü sizsiniz.bana dediysen ben cevap vereyim ilk sataşan kendisi olmuştur oyunda üyelik açıp direk dikkat çekmeye çalışıp üzerime oynamaya çalışan ama sonu hüsran oldu gördüğün üzere böyle olmuyor bu tarz işler biraz iletişim gerektiriyor bize özeniyorsa bunları göz önüne almalı. 2.cisi bunları bu platformda yaparken meslek ayrımı yapmam avukatmış hakimmiş doktormuş karşımdakinde bakmam bu tarz şeylere bu geleneğe yabancıyım burda herkes eşit kaosla besleniyoruz üzgünüm buda bizi güçlü yapıyor her zaman
teşekkür ederim murat başkanımAynen efe başkanım güçlü sizsiniz.
Rica ederim efe başkanım iyi oyunlar.teşekkür ederim murat başkanım
Küsmeyin tmVallahi muhattap olamayacağım daha seninle kendi işime bakacağım hadi iyi oyunlar.
Sen konuşuyorsun ya, nıye onun adına konuşuyon o zaman. Madem bedel ödedi akıllı olsun o zaman ne yaptığını bilsin. Bedel ödedi ölümden döndü diye Öyle millete ana avrat küfür etme hakkına sahip olunmuyor.Yaygara yapan yok kadir adamın ağzından birşey duydunmu ben söylüyorum. Şimdi lütfen uzaklaş efe başkanla muhabbet ediyorum
Aaa sol yanım slm
Pp çok iyi
tenk yu prem naber özleştikPp çok iyi
mrb slmAaa sol yanım slm
Selam mrb, hgmrb slm
mrb hbSelam mrb, hg
İyi senden naber. Sen Prem olmayı bıraktığından beri bende miyayı bıraktım...tenk yu prem naber özleştik
İyi bende. Sen hasta olduğundan beri bende oyunu bıraktım...İyi senden naber. Sen Prem olmayı bıraktığından beri bende miyayı bıraktım...
İshalin geçti mimrb hb
ya sal beni nmqshqksjsİshalin geçti mi
Dön artık...İyi bende. Sen hasta olduğundan beri bende oyunu bıraktım...