FORUM SOHBET ALANI (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

M U R A T

Demir Yumruk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Vallahi muhattap olamayacağım daha seninle kendi işime bakacağım hadi iyi oyunlar.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yaygara yapan yok kadir adamın ağzından birşey duydunmu ben söylüyorum. Şimdi lütfen uzaklaş efe başkanla muhabbet ediyorum
bana dediysen ben cevap vereyim ilk sataşan kendisi olmuştur oyunda üyelik açıp direk dikkat çekmeye çalışıp üzerime oynamaya çalışan ama sonu hüsran oldu gördüğün üzere böyle olmuyor bu tarz işler biraz iletişim gerektiriyor bize özeniyorsa bunları göz önüne almalı. 2.cisi bunları bu platformda yaparken meslek ayrımı yapmam avukatmış hakimmiş doktormuş karşımdakinde bakmam bu tarz şeylere bu geleneğe yabancıyım burda herkes eşit kaosla besleniyoruz üzgünüm buda bizi güçlü yapıyor her zaman

M U R A T

Demir Yumruk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
bana dediysen ben cevap vereyim ilk sataşan kendisi olmuştur oyunda üyelik açıp direk dikkat çekmeye çalışıp üzerime oynamaya çalışan ama sonu hüsran oldu gördüğün üzere böyle olmuyor bu tarz işler biraz iletişim gerektiriyor bize özeniyorsa bunları göz önüne almalı. 2.cisi bunları bu platformda yaparken meslek ayrımı yapmam avukatmış hakimmiş doktormuş karşımdakinde bakmam bu tarz şeylere bu geleneğe yabancıyım burda herkes eşit kaosla besleniyoruz üzgünüm buda bizi güçlü yapıyor her zaman
Aynen efe başkanım güçlü sizsiniz.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yaygara yapan yok kadir adamın ağzından birşey duydunmu ben söylüyorum. Şimdi lütfen uzaklaş efe başkanla muhabbet ediyorum
Sen konuşuyorsun ya, nıye onun adına konuşuyon o zaman. Madem bedel ödedi akıllı olsun o zaman ne yaptığını bilsin. Bedel ödedi ölümden döndü diye Öyle millete ana avrat küfür etme hakkına sahip olunmuyor.