Oo süper oldu hocam elinize sağlık @Büyük Mesut aha vallaha kalkmış koş gelMesutun da banını kaldırdık, iletin @Ş İ M A L @Gonca
Oo süper oldu hocam elinize sağlık @Büyük Mesut aha vallaha kalkmış koş gelMesutun da banını kaldırdık, iletin @Ş İ M A L @Gonca
Affedilmiş olmanın verdiği duygusallığı bozmamak adına burayı şimdilik terk ediyorum.......Oo süper oldu hocam elinize sağlık @Büyük Mesut aha vallaha kalkmış koş gel
Kasma be başkan geri sayım başladı en fazla 3 gün sonra yine çizileceksin gibi alışkanlık olmuşAffedilmiş olmanın verdiği duygusallığı bozmamak adına burayı şimdilik terk ediyorum.......
Tez zamanda geri gel de makara yapalım kimse kalmadı ortalık daAffedilmiş olmanın verdiği duygusallığı bozmamak adına burayı şimdilik terk ediyorum.......
Sabahki mesajın duygusaldı mesutAffedilmiş olmanın verdiği duygusallığı bozmamak adına burayı şimdilik terk ediyorum.......
Engel yiyince dayanamadım ağladımSabahki mesajın duygusaldı mesut
Ha ha ha ha şakacı seni dua et tövbeliyim artıkKasma be başkan geri sayım başladı en fazla 3 gün sonra yine çizileceksin gibi alışkanlık olmuş
Hepsi hallolur coşkun abiiii forumdaki hava güzel tartışma da dönse arka planda birbiriyle makara yapıyor herkes. Ban işlerini kıymetli yönetimimiz biraz daha yumuşatsa hep beraber yürür gideriz inşallahhhTez zamanda geri gel de makara yapalım kimse kalmadı ortalık da
Aaa tövbeli olsanız da olmasanızda ne fark eder başkan dua etmemi gerektirecek bir durum yokHa ha ha ha şakacı seni dua et tövbeliyim artık
Teşekürler ederim Sipan hocam iyiyim sen nasılsın@Coşkun Karaosmanoğlu hocam nasılsınız
Evetselam şimal burdamı
üye çek bugün işler kesat
Kimse kalmadi herkes ciziküye çek bugün işler kesat
Kimse kalmadi herkes cizik
Valla az once bi cizilcem sandim da olmadiSende çizil o zaman ne duruyorsun burda
Valla az once bi cizilcem sandim da olmadi
Aynen aynenSıkıcı bir forum hayatın var, hadi eskilerden bahset birşey denicem