Teşekkürler reis çok sağolunAdaylığın hayırlı olsun reis. Övip olarak sonuna kadar yanındayız. Seni ob olarak görmek güzel olucak
Teşekkürler reis çok sağolunAdaylığın hayırlı olsun reis. Övip olarak sonuna kadar yanındayız. Seni ob olarak görmek güzel olucak
Başarılar
Başarılar dilerim başkanım
TeşekkürlerBaşarılar
Teşekkürler başkanimBașarılar dilerim bașkanım
Şu postu atmak bi gün bana da nasip olur mu ......... (Turan harekat partisi adayı olarak)
Beni kıskanıyorsun....@T U N A @L İ L İ T H size diyor, takip edin şurayı
Beni kıskanıyorsun....
Olur gel hemenŞu postu atmak bi gün bana da nasip olur mu ......... (Turan harekat partisi adayı olarak)
@Coşkun Karaosmanoğlu abi beni tanımadı yav ayıp ettiSen kimsin saolsn
Tanır seni yaw @Emreİzmir sen tanımadın mı bizim yiğidoyu@Coşkun Karaosmanoğlu abi beni tanımadı yav ayıp etti
Şaka yapiyorum be başkanim seni tanimama ihtimalim ki var az mi muhabbet çevirdik@Coşkun Karaosmanoğlu abi beni tanımadı yav ayıp etti
Yok be abi tanimam mi taniyorum maksat takilmakTanır seni yaw @Emreİzmir sen tanımadın mı bizim yiğidoyu
Sağolsin kardeşim teşekkürler hep beraber bir Zeybek oynariz artikKardeşime yakışacak be. Şimdiden hayırlı olsun agama. İzmirin EFESi
Selamlar teşekkürler bir gün bende oyumu sana basmak isterimselam emre izmir burdamı oyumu sana bastım kardeşim
rica ederim selamlar saygılar 2026 haziranda inşallah kardeşim haberleşiriz irtibatta kalalımSelamlar teşekkürler bir gün bende oyumu sana basmak isterim