banane sordummu ?Abim görevde şuan sizi koruyor
banane sordummu ?Abim görevde şuan sizi koruyor
Ben böyle işlerle uğraşmıyorum kardeşim için rahat olsun. Dikkat et başkaları seni vurmasın amaBu arkadaş mı bizi vuracak dhahhsjdjssj
Sana tek yumruk atsınlar mıDur bekliyorum şuan vursunlar beni. Allahını seven beni biri vursun
Abin nerde diye sormadın mı? Valla değişiksinizbanane sordummu ?
yo ne zaman sordumAbin nerde diye sormadın mı? Valla değişiksiniz
AhahahahahhahBen böyle işlerle uğraşmıyorum kardeşim için rahat olsun. Dikkat et başkaları seni vurmasın ama
Valla boksta il şampiyonu olarak vurabilen varsa vursun. Hatta 100 kere vursunlar ben 1 kere vuruyim nasıl teklifSana tek yumruk atsınlar mı
Allah sabır versin kardeşimyo ne zaman sordum
PuahshhsajajjdhsjajajahshshaAhahahahahhah
Kabul gelValla boksta il şampiyonu olarak vurabilen varsa vursun. Hatta 100 kere vursunlar ben 1 kere vuruyim nasıl teklif
abin kim seri söyleAllah sabır versin kardeşim
PQKWKQJWJQJWJSJDKabul gel
konuya girmeyelim ben tartışma izliyorum mısır yiyerek.noldu 8 taş bugün böyle kendini forumamı attın
Kardeşim gel mısır ye boşver girme hiçİLK DEFA BİR TARTIŞMAYA KATILMAK İSTEMİYORUM
Buyur abi afiyet olsunBana da lütfen etonolle güzel gidiyor
slm mrb 3-1 ?konuya girmeyelim ben tartışma izliyorum mısır yiyerek.
Kardeşim gel mısır ye boşver girme hiç
Kabul gel
Sen nasıl mısırı tek başına yersin hainkonuya girmeyelim ben tartışma izliyorum mısır yiyerek.
Kardeşim gel mısır ye boşver girme hiç
SjsjsjsjsAblann cerrah ona güveniyorsun dimi
Ah Cengiz ah ahh
asdjasjlkfsdkljgkjlqwkjleqweqwsdgdsfhdfhdfhdfhKabul gel
Karanlık sokakların isyankar genci. SerSeri sTaYLa.Valla boksta il şampiyonu olarak vurabilen varsa vursun. Hatta 100 kere vursunlar ben 1 kere vuruyim nasıl teklif