1-3 hocam yanlış olmuş keşke 3-1 olsaydı.slm mrb 3-1 ?
1-3 hocam yanlış olmuş keşke 3-1 olsaydı.slm mrb 3-1 ?
Eyvallah cansın .Ne diyo bunlar Bilge bunlari kandırmış mi şimdiBuyur abi afiyet olsun
Ne yani,Ablann cerrah ona güveniyorsun dimi
Ah Cengiz ah ahh
Karanlık sokakların isyankar genci. SerSeri sTaYLa.
Sen vurursun gül atarlar,ben vururum toprak atarlar
Sigaramı sardım boş bi sokakta, beynime vurdum dertlerimi.
Ne yani,
Röntgenime bakıp buz koymu diyecek tekrar?
keşke 1-2 olsaydı hocam daha iyi oluyordu hasan arata bisey olmuş galiba1-3 hocam yanlış olmuş keşke 3-1 olsaydı.
valla kimi kandırmış bilmiyorum abi ama biz şeker çevirirken sesi basmıştı @MAGARSUS hatırlae ilk tanışmamız öyle olduEyvallah cansın .Ne diyo bunlar Bilge bunlari kandırmış mi şimdi
Aliiii dalağın hangi tarafta tarif et istikamet verslm mrb 3-1 ?
Hadi hızlı ameliyat et bekliyoz ablam.Bı saniye hasta geldi, cevap vericem
Korkmadı değilim bi ama denerim. Ama Cengiz kabul etti hemen bana gerek kalmadı. Cengiz halleder bence shshsSen dövebilir misin? Ne diyon? Kestirdin mi gozune ??
@bilgem göktürkk nerde dalağım bi cevap verAliiii dalağın hangi tarafta tarif et istikamet ver
Anaaa bu daha yumruk yememiş belli. Yumruk yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmis. Gel bakim ringe kim kime gül atıyor görelimKaranlık sokakların isyankar genci. SerSeri sTaYLa.
Sen vurursun gül atarlar,ben vururum toprak atarlar
Sigaramı sardım boş bi sokakta, beynime vurdum dertlerimi.
Sana vip önden yer ayirttim gelKorkmadı değilim bi ama denerim. Ama Cengiz kabul etti hemen bana gerek kalmadı. Cengiz halleder bence shshs
Seninde mi aldı benim kardeşlik dalağını yaw@bilgem göktürkk nerde dalağım bi cevap ver
Bülent Uslukeşke 1-2 olsaydı hocam daha iyi oluyordu hasan arata bisey olmuş galiba
Geliyom gelKabul gel
hiç sorma be abi bizimkide gittiSeninde mi aldı benim kardeşlik dalağını yaw
Cengiz benide mi dövcen anlamadım ki.Sana vip önden yer ayirttim gel
Korkmadı değilim bi ama denerim. Ama Cengiz kabul etti hemen bana gerek kalmadı. Cengiz halleder bence shshs
J.M. 1-3 VERDİĞİ ZAMAN TAZMİNATI HAKETMİŞTİ ZATEN.Bülent Uslu
Hasan Arat
Hüseyin Yücel
GVB
bayılmış maç sonu stadda olağanüstü toplantı yapmışlar.
J.M. fenerden tazminatı alıyo Ocakta bizde