Araştırdım
Yeniden Doğuş çıktı arama sonucunda Tşk Burak Bey hakkımızı savunduğunuz için
Araştırdım
Yeniden Doğuş çıktı arama sonucunda Tşk Burak Bey hakkımızı savunduğunuz için
Seni alakadar etmezDoğru herkes kendince bı sebep bulup gidiyor bu oyindan bende bunu diyorum madem gittiniz niye geri döndünüz derdiniz çözüldü mü yani geri döndü bu millet
Vay vay vay kimler burada
Sen git ise yaramiyorsunCoşkun abi herkes gitti sen kaldın sende gitte bize kalsın buralar
Kapattığımız zaman kimse ses çıkarmadı dönünce laflara başladılarSeni alakadar etmez
Kimseden ses duymuyorum benKapattığımız zaman kimse ses çıkarmadı dönünce laflara başladılar
Zirveye ses gelmiyor reisim haklısınKimseden ses duymuyorum ben
Tamam bekir en haklı sensin kralBuralar bir anda komedyen doldu. Kaybederken oyundan kaçanlar kazanırken oyunu bırakacak yürekteki adamlarla dalga geçiyor komiksiniz . Kaybederken kaldım savaştık. Üstelik yine bu oyunu bırakan arkadaşlarla mücadele ettim. Ama bu duruşlarını canı gönülden tebrik ediyorum kimileri gibi pes edip kaçmadılar, pes ettirip gittiler
Yiğit seviyorum seni kalbini kırmak istemiyorum canım kankam sinirliyim kurban olayım BU LAŞ MATamam bekir en haklı sensin kral
Kesin partideyken abi cekmistir simdi bekirYiğit seviyorum seni kalbini kırmak istemiyorum canım kankam sinirliyim kurban olayım BU LAŞ MA
Kim kimle dalga geçiyor bekir biz göremiyoruz dalga geçenBuralar bir anda komedyen doldu. Kaybederken oyundan kaçanlar kazanırken oyunu bırakacak yürekteki adamlarla dalga geçiyor komiksiniz . Kaybederken kaldım savaştık. Üstelik yine bu oyunu bırakan arkadaşlarla mücadele ettim. Ama bu duruşlarını canı gönülden tebrik ediyorum kimileri gibi pes edip kaçmadılar, pes ettirip gittiler
Çok konuşma emo biz hep onla kanka diye konusuruz ne kadar büyük olsadaKesin partideyken abi cekmistir simdi bekir
Ksjsjsjsjsj
Sana etiket attigimi hatırlamıyorum cocukÇok konuşma emo biz hep onla kanka diye konusuruz ne kadar büyük olsada
Benim hakkımda konuşma ozaman kardeş işine bakSana etiket attigimi hatırlamıyorum cocuk
Kendinle karıştırma Emirhan beni. Şu oyunda 1 günlük oyuncuya da en deneyimlisine de aynı saygıyı gösteririm insana insan olduğu için değer veririm. Kimseye eyvallahım olmaz. Sağda solda parti parti gezmem yıkıp yıkıp kurmam. Yol arkadaşım dediğimde canımı dişime takar önce yol arkadaşım için savaşırım. Sen bilmezsin diye düşünüyorum böyle davranışlarıKesin partideyken abi cekmistir simdi bekir
Ksjsjsjsjsj
Aferin sanaKendinle karıştırma Emirhan beni. Şu oyunda 1 günlük oyuncuya da en deneyimlisine de aynı saygıyı gösteririm insana insan olduğu için değer veririm. Kimseye eyvallahım olmaz. Sağda solda parti parti gezmem yıkıp yıkıp kurmam. Yol arkadaşım dediğimde canımı dişime takar önce yol arkadaşım için savaşırım. Sen bilmezsin diye düşünüyorum böyle davranışları
Ne zaman bırakıyorsun oyunu hadi hadiAferin sana
Keşke bende siyaset hayatının tek bir anında sana aferin diyebilseydimAferin sana
Tebrik ederim kral güzel di patladımKeşke bende siyaset hayatının tek bir anında sana aferin diyebilseydim