Zaten bizim raporlamalarimiz gözden kaçıyor ama bize yapılan raporlar nedense gözden kaçmıyor
Destekliyorum sizi ağalarPara ile adam almak ne kadar kolay Sinan Sevim
Zaten bizim raporlamalarimiz gözden kaçıyor ama bize yapılan raporlar nedense gözden kaçmıyor
Destekliyorum sizi ağalarPara ile adam almak ne kadar kolay Sinan Sevim
Konu satın alım yapılması değil, bu konuda haksızlık yapıyorsunuz.Sayın yönetici ilgili kişi sohbette yazdığı zaman gerekli ceza alması için raporlanmis. Gerekli ceza verildi mi kendisine. Sorun satın alımsa bir tek o kişi kalmıyor. Bizlerde satım alım yapıyoruz. Her itham da bulani engellerseniz üç gun sonra bu kişileri geri çağırmak için mesaja atarsınız. Bunu unutmayın.
Ek olarak bu yazılana nasıl bir ceza verilebilir, söyler misiniz?Sayın yönetici ilgili kişi sohbette yazdığı zaman gerekli ceza alması için raporlanmis. Gerekli ceza verildi mi kendisine. Sorun satın alımsa bir tek o kişi kalmıyor. Bizlerde satım alım yapıyoruz. Her itham da bulani engellerseniz üç gun sonra bu kişileri geri çağırmak için mesaja atarsınız. Bunu unutmayın.
Herkese kolayca süresiz ban cezası ver biliyorsunuz. Ona verecek cezayı biz mi düşünelim.Ek olarak bu yazılana nasıl bir ceza verilebilir, söyler misiniz?
Israrla devam ediyorsunuz.Herkese kolayca süresiz ban cezası ver biliyorsunuz. Ona verecek cezayı biz mi düşünelim.
Atanamaz.Atamaları çekilen kişiler tekrar atanabiliyor mu ?
Burası Özgür ve saygılı bir platform değil mi özgürce saygı çerçevesinde bir soru sordum konuya dahil olmayın diye sert bir yanıt aldım. eyvallah .Ağlamak kelimesini biz kullanmadık, itirazı ağlamak olarak gören de biz değiliz.
Konuya hakim değilsiniz dahil olmayın.
Yazılan şeyi okumuyorsunuz.Burası Özgür ve saygılı bir platform değil mi özgürce saygı çerçevesinde bir soru sordum konuya dahil olmayın diye sert bir yanıt aldım. eyvallah .
Burada kendi aramızda konuşamıyormuyuz. Ben fatih tutuk banlansın derken sizi etiketlemedim. Herhangi bir şikayette bulunmadım veya bir mesajı raporlamadım. Sadece fatih tutukla aramızda bir espiri. Bunun için ban vermenin ne anlamı var kiSipariş usülü ban mı attırıyorsunuz?
Artık yönetime karşı sakin konuşmayı her oyuncuya öğretmekten başlıyoruz.Burada kendi aramızda konuşamıyormuyuz. Ben fatih tutuk banlansın derken sizi etiketlemedim. Herhangi bir şikayette bulunmadım veya bir mesajı raporlamadım. Sadece fatih tutukla aramızda bir espiri. Bunun için ban vermenin ne anlamı var ki