Gene şifre yi yedik elhamdülillahNiye atladın ki lafa şimdi vşdmvşldlv
Gene şifre yi yedik elhamdülillahNiye atladın ki lafa şimdi vşdmvşldlv
AnlamadımGene şifre yi yedik elhamdülillah
Sinan başkanım benim de yazdığım Naz başkanı ilgilendirmiyor ama lütfen üyenize başkalarının avukatlığını yapmaması için tebliğ ederseniz sevinirim. Elbette böyle bir durumu dile getirmek sizin hakkınız ona bişey demiyoruz ve benim düşüncemi paylaştığım yazıda size ithafen değildi. Yanlış anlaşılma olmasın. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez
vşdmvşldlv bunu şifre olarak yorumladım değil miAnlamadım
Sana mı kaldı benim yazdıklarım, seni ilgiilendiren konu ne? İstediğim konuya yazarım istediğim kişinin avukatlığını yaparım. İzin mi alacaktım?Sinan başkanım benim de yazdığım Naz başkanı ilgilendirmiyor ama lütfen üyenize başkalarının avukatlığını yapmaması için tebliğ ederseniz sevinirim. Elbette böyle bir durumu dile getirmek sizin hakkınız ona bişey demiyoruz ve benim düşüncemi paylaştığım yazıda size ithafen değildi. Yanlış anlaşılma olmasın. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.
Mfeşmgdşvşdmvşldlv bunu şifre olarak yorumladım değil mi
Bize karşı bir ithamda bulunmadığınızın farkındayım Ahmet başkanım. Yanlış anlaşılma olabilir. Teşekkür ederiz iyi oyunlarSinan başkanım benim de yazdığım Naz başkanı ilgilendirmiyor ama lütfen üyenize başkalarının avukatlığını yapmaması için tebliğ ederseniz sevinirim. Elbette böyle bir durumu dile getirmek sizin hakkınız ona bişey demiyoruz ve benim düşüncemi paylaştığım yazıda size ithafen değildi. Yanlış anlaşılma olmasın. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.
Lütfen sizinle daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Yetkili birine bağlanmak istiyorum….Sana mı kaldı benim yazdıklarım, seni ilgiilendiren konu ne? İstediğim konuya yazarım istediğim kişinin avukatlığını yaparım. İzin mi alacaktım?
Bu şifre ama değilmiMfeşmgdş
PAUXMALFMWLFŞSMGŞWÖGŞEÖDÖLütfen sizinle daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Yetkili birine bağlanmak istiyorum….
Nerden bildinBu şifre ama değilmi
B işin erbabı olduk artıkNerden bildin
AhhahahahaahB işin erbabı olduk artık
Evet bunu beklerim herkesten de adam onca uğraş verdi bı teşekkürü hakeder diye yazdım bende buraya seni de tebrik ederim Sinan başkan Asil bir rakipsinBen şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez
O ne demek Naz atlamak falan koskoca adam nerde ne konuşacağıni elbet bilirNiye atladın ki lafa şimdi vşdmvşldlv
Nasılsın abiO ne demek Naz atlamak falan koskoca adam nerde ne konuşacağıni elbet bilir
Er yada geç cozucem şifreleriniAhhahahahaah
Çözersin çözersinEr yada geç cozucem şifrelerini
Evet ödül modül istemem heee amaÇözersin çözersin
Ödül bizi bozarEvet ödül modül istemem heee ama