Makamatik Hatası Hakkında (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez
Sinan başkanım benim de yazdığım Naz başkanı ilgilendirmiyor ama lütfen üyenize başkalarının avukatlığını yapmaması için tebliğ ederseniz sevinirim. Elbette böyle bir durumu dile getirmek sizin hakkınız ona bişey demiyoruz ve benim düşüncemi paylaştığım yazıda size ithafen değildi. Yanlış anlaşılma olmasın. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

N A Z

Milli Harekât Partisi Sekreteri 🐺
Vatandaş
Sinan başkanım benim de yazdığım Naz başkanı ilgilendirmiyor ama lütfen üyenize başkalarının avukatlığını yapmaması için tebliğ ederseniz sevinirim. Elbette böyle bir durumu dile getirmek sizin hakkınız ona bişey demiyoruz ve benim düşüncemi paylaştığım yazıda size ithafen değildi. Yanlış anlaşılma olmasın. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.
Sana mı kaldı benim yazdıklarım, seni ilgiilendiren konu ne? İstediğim konuya yazarım istediğim kişinin avukatlığını yaparım. İzin mi alacaktım?

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bize karşı bir ithamda bulunmadığınızın farkındayım Ahmet başkanım. Yanlış anlaşılma olabilir. Teşekkür ederiz iyi oyunlar

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez
Evet bunu beklerim herkesten de adam onca uğraş verdi bı teşekkürü hakeder diye yazdım bende buraya seni de tebrik ederim Sinan başkan Asil bir rakipsin 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...