Seni ağlattığım zamanlar geldi aklına galibaAglama başkan oyna her daim sizin yapacaginiz şeyler çokta şey yapmayiniz bayim
Tamam ismini çeyiz koydum başkanEkli dosyayı görüntüle 19259
Bak sana cevap al çeyizine koy
He he gidip yalan dolan yonetime şikayetler falan ben sizden degilde yapilan haksizlikdan gitdim basim dik geldim dikte gitdim sizin gibi aglayip sizlamadim şuanki gibi neyse olduda sozumu dedim cektim gitdim malum sizde o cesaret okeydi))))Seni ağlattığım zamanlar geldi aklına galiba
Haddini bil düzgün konuş burası senin mahallen değil çirkef ne kelime hadsiz@BaşkanOnline biz uzun zamandır söylüyoruz bunlar çirkef bunlar bizim baş vurmayacağımız yollara başvuruyorlar bize bu zaman kadar yapılan yıldırma çalışmaları alçakça ve haince saldırma planları bunların suç ortakları tarafından size her taraftan saldırılıyor belki o gün haksız gözüküyorduk bu gün bunu kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz
Baktılar ki bizim partimizi sildirmeyi başardılar şimdi @Sinan SEVİM güçleniyor aynısını ona yapıyorlar bunlar katran olmuş daha kaynatmayada laf anlatmayada değmez
Korkaksınız başka bir yeteneğiniz yok
@MİRFEWİRON Al bu cevabı yanıtsız bıraktın sende bunu çeyizine koyarsın Xalil başkanımız çeyizini yapalı çok oldu ama sen daha yapmamışındır ama benimkini koyarsınBizim bi korkumuz yok ama senin de ne olduğunu gördük ona buna ithamlarda bulunup belgeleri burada paylaş diyince pısssstt diye havanın da söndüğünü de gördük bizler korkmuyoruz farkındaysanız şu anki meclis bileşenleri seçimi değil referandumu yapılıyor o halde siz korkmayın gidin aday çıkartın ittifakımızın karşısına ondan sonra burada gelip millete korkak yakıştırması yapın. Şimdi buradan gidin işinize gücünüze bakın hadi.
Ekli dosyayı görüntüle 19259
Bak sana cevap al çeyizine koy
@MİRFEWİRON Al bu cevabı yanıtsız bıraktın sende bunu çeyizine koyarsın Xalil başkanımız çeyizini yapalı çok oldu ama sen daha yapmamışındır ama benimkini koyarsın
Haksızlık varsa kanıtla yoksa cık git ne işin var daha haksızlık diyorsun @BaşkanOnline bu adama haksızlık mı yaptınızHe he gidip yalan dolan yonetime şikayetler falan ben sizden degilde yapilan haksizlikdan gitdim basim dik geldim dikte gitdim sizin gibi aglayip sizlamadim şuanki gibi neyse olduda sozumu dedim cektim gitdim malum sizde o cesaret okeydi))))
Terbiyesizlik gerçekten başkanım…Haddini bil düzgün konuş burası senin mahallen değil çirkef ne kelime hadsiz
Benimde paylaşacak şeylerim var başkanım bir zamanlar birlikte yol yürüdükleriniz ile ilgili özelden isteyene atarımBizim bi korkumuz yok ama senin de ne olduğunu gördük ona buna ithamlarda bulunup belgeleri burada paylaş diyince pısssstt diye havanın da söndüğünü de gördük bizler korkmuyoruz farkındaysanız şu anki meclis bileşenleri seçimi değil referandumu yapılıyor o halde siz korkmayın gidin aday çıkartın ittifakımızın karşısına ondan sonra burada gelip millete korkak yakıştırması yapın. Şimdi buradan gidin işinize gücünüze bakın hadi.
Sizlerin sayesinde oldu haksizlik ve gerisini çozduk her kesde biliyo bu yuzden boynunu aşan konulara girme ağlama oynaHaksızlık varsa kanıtla yoksa cık git ne işin var daha haksızlık diyorsun @BaşkanOnline bu adama haksızlık mı yaptınız
Kabul editorsun yani suç ortaklarını attığın iftiralarıHaddini bil düzgün konuş burası senin mahallen değil çirkef ne kelime hadsiz
Kanıtlamayan adam değil diyoruz ortada sadece lafların var demekki ….Sizlerin sayesinde oldu haksizlik ve gerisini çozduk her kesde biliyo bu yuzden boynunu aşan konulara girme ağlama oyna
Konusunu buradan açıyorsun buradan paylaş o zaman kime ne dediysem özel falan bunlar yakışmazBenimde paylaşacak şeylerim var başkanım bir zamanlar birlikte yol yürüdükleriniz ile ilgili özelden isteyene atarım
Darbe gecesi de ağlıyordun değil mi halil oyunu nasıl bıraktığını da biliyoruz aogs yazıp isyan ediyorsun gelmiş bize ağlama diyorsunAglama başkan oyna her daim sizin yapacaginiz şeyler çokta şey yapmayiniz bayim
Bak artık haddini aşıyosun adamlığımı adam olanlar bilir zaten Nikonun banlanmasinda sevinen sizler ve yandaşların adam kac kere selfi onayi yaptı @BaşkanOnline ekibinede yalan dolan şeyler diyip ortami dagitan sizler gelip adamlikdan konuşmasinKanıtlamayan adam değil diyoruz ortada sadece lafların var demekki ….
Şuna cevap mı verdin gerçekten ben sana bu tabağın dibinde kalan kırıntı hakkında bilgi vermek isterdim ama yorulmama değmeyecek birisi dediğim gibi kırıntıBenimde paylaşacak şeylerim var başkanım bir zamanlar birlikte yol yürüdükleriniz ile ilgili özelden isteyene atarım